fbpx

Max Kat en Kitten – Kattenvoer 5 – kg

26.94

Shop bij bol.com NL

Merk:

Beschrijving

Elke zondag om 17:00 op SBS6
Een volledig uitgebalanceerde 5 sterren-voeding voor katten & kittens.
De unieke voordelen van MAX op een rijtje: MAX optimaliseert de spijsvertering, verzorgt de tanden,
voorkomt slechte adem en overgewicht. MAX kent een unieke combinatie van voeding en smaak. De afmeting van de krokante MAX-brokken zijn
geschikt voor elke kat, groot of klein. De samenstelling van MAX zorgt ervoor,
dat u niets anders hoeft te voeren. MAX bevat als enige BIOZIN.
Max Kat & Kitten is o.a. samengesteld uit de volgende onderdelen:
Biozin Biozin versterkt de nagels en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en vacht. Met MAX Kat/Kitten krijgen ze een prachtige glanzende vacht! Klik hier voor de samenstelling van Biozin. Natuurlijke hulp bij de spijsvertering Katten krijgen in toenemende mate te maken met spijsverteringsproblemen. MAX helpt uw kat graag een handje. Door middel van de unieke combinatie van hoogwaardige ingrediënten blijft uw kat beter op gewicht. Klik hier voor de complete ingredientenlijst van MAX. Perfect in balans De uitgebalanceerde samenstelling van MAX is met zorg gekozen. Het smakelijke voer bevat alle ingrediënten, die uw kat MAXimaal ondersteunen. Dit komt o.a. de vitaliteit ten goede. Klik hier voor de complete ingredientenlijst van MAX. Met sprongen vooruit… In MAX worden uitsluitend hoogwaardige ingrediënten toegepast. MAX helpt de conditie van uw kat te verbeteren. Door toevoeging van Omega 3 & 6 wordt het immuunsysteem versterkt. Klik hier voor de complete ingredientenlijst van MAX. Samenstelling van Max Kat & Kitten:
Granen, vlees en dierlijke- en plantaardige bijprodukten, oliën en vetten,
mineralen, vis en -bijprodukten, biozin, gist.
Toevoegingsmiddelen (per kg)
Analytische bestanddelen:
Vitamine A25000 IEVitamine D32000 IEVitamine E60,0 mgE1 (IJzer)50,0 mgE6 (Zink)315,0 mgE5 (Mangaan)35 mgE4 (Koper)5,0 mgBiotine50,0 mgE2 (Jodium)1.5 mgRuw eiwit28,1 %Ruw vet15,2 %Ruw vezel3,1 %Ruw as7,5 %Fosfor0,9 % Voederadvies:
Het voederadvies is afhankelijk van leeftijd, ras
en gewicht. Volledig naar eigen inzicht.

Extra informatie

EAN

8716759512405