fbpx

Nobleza 41DIF – Transportbox – 68 x 48 x 42 cm – Blauw – L

46.99

Shop bij bol.com: Pets

Categorie: Merk:

Beschrijving

Stevige Nobleza transportbox voor huisdieren. Geschikt voor honden, grote katten en andere dieren. Kunststof behuizing met metalen deurtje en voorzien van een handgreep. Zeer handig als je met je hond of kat op reis gaat met de auto, trein of vliegtuig. In deze transportkooi is genoeg ruimte voor uw huisdier om zich te bewegen. Kijk in de onderstaande eigenschappen of de maat geschikt is voor uw huisdier. Deze transportbox biedt genoeg frisse lucht geeft geen opgesloten gevoel aan het dier.
Het is een betrouwbare manier om je huisdier te vervoeren. De transportbox is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.
Variabele maten huisdieren:
Binnen elk ras kan er een aanzienlijke variatie in grootte zijn van hond tot hond en kat tot kat, wat kan betekenen dat jouw huisdier een grotere of kleinere maat bench nodig heeft.
In feite hebben dieren van hetzelfde ras niet noodzakelijk dezelfde afmetingen op basis van hun leeftijd, geslacht of zelfs hun frequentie van activiteit.
Meet je huisdier goed op in een zittende en/of liggende houding met +20% marge voordat je gaat bestellen!
Kenmerken:
Maat L: Lengte 68cm x Beedte 48cm x Hoogte 42cm (Geschikt voor bijvoorbeeld een Cocker Spaniel, Setter, Spaniel, Engelse Bulldog.)
Materiaal: Stevig kunststof
Opening: Deurtje van gelakt metaal met vergrendeling
Voldoende ventilatie openingen
Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen

Extra informatie

EAN

8719138000647

Color