fbpx
×

Kattennet Premium – 300 x 400 CM – Kattennet Voor Balkon – Transparant – Balkon net – Makkelijk te monteren

Shop bij bol.com: Pets

Categorie: Brand:

Beschrijving

Als kattenliefhebber wil je natuurlijk dat je kat zo veilig mogelijk rondloopt in en rondom huis. Ook al hebben ze de spreekwoordelijke 9 levens en landen ze altijd op hun pootjes, ongelukken zitten helaas in een klein hoekje!
Katten blijven nu eenmaal buitendieren die graag in de frisse lucht rondlopen. Iets wat een positief effect heeft op hun gezondheid en wat je ze zeker niet af moet nemen. Toch kan buiten rondlopen gevaarlijk zijn. Bijvoorbeeld wanneer de tuin niet goed afgeschermd is van de agressieve hond van de buren, of wanneer je balkon op de vierde verdieping is.
In de zomer ben je zelf ook veel buiten, waardoor je je kat in de gaten kunt houden. In de winter is dit helaas wat lastiger. Dankzij het gebruik van dit kattennet kun je jouw kat met een gerust hart buiten laten!
✅ Voor balkon of tuin
✅ Gemakkelijke plaatsing
✅ Belemmert geen uitzicht
✅ Totaalpakket
Multifunctioneel
Dit net is voor iedere plek geschikt, zowel voor de tuin als voor een balkon. Heb je bijvoorbeeld buren met een agressieve hond en durf je daarom je kat niet buiten te laten in de tuin? Zorg er dan met dit net voor dat je kat niet verder kan komen dan jullie eigen tuin! Of woon je op een (hoge) verdieping en ben je bang dat de kat iets te nieuwsgierig wordt wanneer hij/zij op het balkon loopt? Voorkom dan dat ze van deze hoogte vallen door het net te bevestigen op het balkon!
Gemakkelijke plaatsing
De plaatsing van het net is eenvoudig. Er worden naast het net nog 20 pluggen en 20 haken meegeleverd.
Het net is 3 bij 4 meter groot. Uiteraard kun je dit bijknippen, zodat de grootte precies naar wens is en past bij de plek waar je het wilt plaatsen.
Hoogwaardige kwaliteit
Het net is gemaakt van duurzaam nylon. Het materiaal is zelfs bijtsterk, waardoor je kat zich niet door net heen kan bijten. Vanwege het stevige materiaal zal het net niet snel kapot gaan. Je kunt er dus samen met je kat lang van profiteren!
Verder is het net transparant, waardoor het uitzicht blijft zoals het was. Zo kun je ook na de plaatsing van het net genieten van je uitzicht op je balkon.
Tip: Uiteraard kan het net ook op andere plekken gebruikt worden!
Zorg dat je kat overal veilig rond kan lopen dankzij dit net!
Productspecificaties
Afmetingen: 3 bij 4 meter
Gewicht: 280 gram
Kleuren: wit
Materiaal: nylon
Inhoud en samenstelling van dit artikel
Aantal stuks in verpakking: 1 net, 20 pluggen en 20 haken

Extra informatie

Color

EAN

8720387659821