fbpx

PetSafe® Manual Locking Cat Flap – White

29.99

Shop bij bol.com: Pets

Categorieën: , Merk:

Beschrijving

Geef je kat de vrijheid met een kattenluik Veel katten zijn eigenzinnige dieren en ze bepalen graag zelf wanneer ze naar binnen en buiten mogen. Met een kattenluik hoef je niet meer zelf de deur open te doen en kan je poezelige vriend zelf het huis in en uit. Een handig kattenluik is het Kattenluik Met 4-Weg Handmatig Veiligheidssysteem van Petsafe.
Let op: dit kattenluik is geschikt voor kleine tot middelgrote katten tot 7 kg.
Kenmerken van het kattenluik Het handmatig te vergrendelen kattenluik is een makkelijke manier om je kat volledige toegang te geven tot binnen of buiten. Dankzij het verstelbare slot met 4 modi kan je eenvoudig instellen hoe je kat het luik kan gebruiken: je kat kan óf alleen naar binnen, óf alleen naar buiten, óf het luik staat geheel open zodat de kat naar buiten en naar binnen kan óf het luik zit helemaal dicht. Zo kan je bijvoorbeeld voorkomen dat de kat van de buren of andere ongewenste dieren het luik gebruiken.
Het ontwerp bestaat uit schokbestendig plastic, wat zeer veerkrachtig en duurzaam is. Met dubbele magneten wordt de klep op zijn plek gehouden en dankzij de tochtstrip is het luik goed geïsoleerd. Het Kattenluik is geschikt voor deuren, alsmede ramen en wanden van onder andere hout, PVC, baksteen, metaal en glas.
Voor dikkere wanden kunnen tunneluitbreidingen worden aangeschaft. Vraag bij het monteren in glas altijd advies van een specialist.
Het Kattenluik is wit van kleur en heeft de volgende afmetingen:
Afmetingen frame – 21,9 x 21,9 x 4,8 cm
Opening klep – 14,6 x 13,5 cm
Formaat uitsnede – 16,8 x 17,5 cm
Formaat uitsnede bij glas – diameter van 21,5 cm

Extra informatie

EAN

0729849167322

Color