fbpx

Petsafe Dierenluik 400 Luxe Magnetic S – Kattenluik – 10.6×24.3×25.8 cm Wit

34.69

Shop bij Petsplace.nl

Categorieën: , Merk:

Beschrijving

Petsafe Dierenluik 400 Luxe Magnetic S – Kattenluik – 10.6×24.3×25.8 cm Wit direct bestellen in onze webshop! Geef je kat de vrijheid met een kattenluik
Veel katten zijn eigenzinnige dieren en ze bepalen graag zelf wanneer ze naar binnen en buiten mogen. Met een kattenluik hoef je niet meer zelf de deur open te doen en kan je poezelige vriend zelf het huis in en uit. Een handig kattenluik is het Dierenluik 400 Luxe Magnetic S van Petsafe.
Let op: dit kattenluik is geschikt voor katten tot 7 kg met een maximale schouderbreedte van 15,2 cm.
Waarschuwing: kleine kinderen kunnen ook door het luik kruipen. Houd je kinderen en het luik altijd goed in de gaten en zorg dat er geen gevaarlijke zones, zoals een zwembad, aan de andere kant van het luik bevinden.
Kenmerken van het kattenluik
Het handmatig te vergrendelen kattenluik is een makkelijke manier om je kat volledige toegang te geven tot binnen of buiten. Dankzij het verstelbare slot met 4 modi kan je eenvoudig instellen hoe je kat het luik kan gebruiken: je kat kan óf alleen naar binnen, óf alleen naar buiten, óf het luik staat geheel open zodat de kat naar buiten en naar binnen kan óf het luik zit helemaal dicht. Zo kan je bijvoorbeeld voorkomen dat de kat van de buren of andere ongewenste dieren het luik gebruiken. Met de tochtrand wordt tocht verminderd.
Uniek aan dit kattenluik is de bijgevoegde magnetische halsband die je kat draagt om het luik te ‘ontgrendelen’ (hier zijn geen batterijen voor nodig). Dit kattenluik werkt vergelijkbaar als een kattenluik met chip. Het verschil met een kattenluik met chip is dat je bij dit kattenluik extra kan regelen welke huisdieren naar binnen en buiten mogen, bijvoorbeeld de ene kat wel en de andere kat niet. Met dit magnetische luik kan ieder dier met de magnetische halsband het luik openen, maar houd je bijvoorbeeld de buurtkat gewoon buiten.
Het Kattenluik is geschikt voor deuren, alsmede ramen en wanden van onder andere hout, PVC, baksteen, metaal en glas (tot maximaal 5 cm dik). Voor dikkere wanden kunnen tunneluitbreidingen worden aangeschaft. Vraag bij het monteren in glas altijd advies van een specialist.
Let op: de magnetische luiken van Petsafe werken NIET in een metalen deur. Hiervoor dient een apart houten frame worden gemaakt (niet inbegrepen). Schakel de hulp in van een specialist.
Het Dierenluik 400 Luxe Magnetic S is wit van kleur, bevat één halsband met magnetische hanger en heeft de volgende afmetingen:
* Afmetingen frame – 25,2 x 24,1 x 10,6 cm
* Opening klep – 13,1 x 15,2 cm
* Formaat uitsnede – 17,5 x 16,8 cm
* Formaat uitsnede bij glas – cirkel met diameter van 21,2 cm
. Alle Petsafe voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

Extra informatie

EAN

5011569002782

Color