fbpx

TACTIV PETS Kattenhangmat

Shop bij bol.com: Pets

Beschrijving

Laat uw kat extreem genieten van een gezellig en knus terugtrekplekje. De kattenhangmat van TACTIV PETS biedt uw kat een mooi uitzicht naar buiten en een aangenaam zonnebad. U kiest de perfecte positie en uw kat geniet van het mooie uitzicht naar alle richtingen. Een uitstekend alternatief voor radiator ligplekken en een perfecte plaats voor nieuwsgierige katten. Wacht niet langer en verwen uw kat met deze geweldige kattenhangmat.
VOORDELEN
✔ Trendy Design
✔ Eenvoudige Montage
✔ Gemakkelijk Te Reinigen
✔ Belastbaar Tot 20 KG
✔ Sterke Constructie
✔ Vacuüm Zuignappen
✔ Wasbare hoes
✔ Duurzaam door materiaalkeuze
De kattenhangmat heeft een stijlvol en praktische design. Het ligvlak van de hangmat is 50 cm lang en 32 cm breedt. De hangmat heeft een sterke constructie en kan op een eenvoudige manier in elkaar worden gezet. Vervolgens kan de kattenhangmat door middel van sterke zuignappen aan het raam bevestigd worden. De bovenste twee zuignappen kunnen vast gedraaid worden waardoor deze vacuüm trekken op de bevestigingsplek. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat de hangmat los raakt van het raam en kan uw kat optimaal genieten van deze comfortable terugtrekplek.
OPMERKING
Controleer voor bevestiging of het oppervlak schoon, vetvrij en stabiel genoeg is. Aanbevolen wordt het oppervlak voor bevestiging nogmaals grondig te reinigen. Lees bijbehorende handleiding goed door voor montage/demontage van de kattenhangmat om installatie zo snel en soepel mogelijk te doorlopen.
100% TEVREDENHEID
TACITV PETS biedt 30 dagen niet-goed-geld-terug. 100% tevredenheidsgarantie voor risicoloos online winkelen. TACTIV PETS staat achter de kwaliteit van haar producten. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw aankoop, neem dan gerust contact met ons op.
Laat niets in de weg staan om uw kat optimaal te laten genieten van een gezellig en knus plekje. Bestel vandaag en laat uw kat morgen al genieten van de kattenhangmat!

Extra informatie

EAN

8720589224001

Color