fbpx

Happycat – Comfort – Katten Hangmat – Beige

22.95

Shop bij bol.com: Pets

Categorieën: , Merk:

Beschrijving

Happycat Kattenmand Hangmat Raam Beige 50 x 30 cm
De Happycat Kattenmand Hangmat Raam Velours Grijs 50 x 30 cm is een kattenhangmat om aan het raam te bevestigen, met een stevig frame van PVC en zuignappen. Veel katten zitten graag voor het raam, om in de gaten te houden wat er buiten allemaal gebeurd. Deze hangmat is ideaal voor wie zijn kat een plekje bij het raam wil geven, maar geen ruimte of vensterbank heeft om dat te doen. Deze comfortabele hangmat in beige kleur is voorzien van een stevig frame dat via draden en met zuignappen aan het raam te bevestigen zijn. Zo heeft jouw kat een heerlijk plekje boven de radiator met uitzicht op alles wat er buiten gebeurt! De hangmat heeft een draagvermogen van maximaal 13 kg. De bekleding is afneembaar en kan dus eenvoudig worden gewassen wanneer dat nodig is.
De 5 grootste voordelen:
– De beste plek en optimaal comfort voor uw kat.
– Handige hangmat voor de kat om aan het raam te bevestigen
– Met stevig PVC frame en draden, die met zuignappen aan het raam bevestigd kunnen worden
– Eenvoudig en zeer snel in elkaar te zetten en te monteren
– Draagvermogen tot maximaal 13 kg
Afmetingen: 50 x 30 cm
Optimaal comfort en de beste plek voor uw kat!
Huisdieren houden ervan om verwend te worden, en katten al helemaal. Deze kattenmand voor aan het raam geeft uw kat optimaal comfort, en de beste plek die uw kat zich kan wensen. De kattenmand fungeert als een hangmat voor uw kat, en zorgt ervoor dat uw kat kan doen wat katten het liefste doen; heerlijk relaxen en lekker naar buiten kijken.
Specificaties:
– Kleur: beige/bruin
– Materiaal: nylon mat, PP (polypropylenen) buizen, staaldraad
– Gewicht: 600 gram. (Inclusief verpakking 625 gram)
– Verpakkingsinhoud: 1 cat bed, 4 zuignappen, 2 rechte buizen, 2 zijkanten van het frame met daaraan 2 staaldraden, 1 nylon hoes
– Afmetingen: liggedeelte 54 x 32 cm, staaldraden 56 cm
– Draagvermogen: tot 13 kg
Kortom, deze Happycat kattenhangmat overtreft qua comfort iedere normale kattenbak of kattenhuis. Uw kat zal voorzien zijn van de beste plek die hij/zij zichzelf kan wensen, met het hoogste comfort.
Klik nu op de button ‘In winkelwagen’ om deze kattenmand voor aan het raam zo snel mogelijk in huis te hebben!

Extra informatie

EAN

9501776246858

Color

,