fbpx

van Dam Exclusive Kattenhok

248.00

Shop bij bol.com: Pets

Beschrijving

Kattenhok, rustige plek en tegelijkertijd een knap meubelstuk – nu extra groot!
Cabinet plus: Het meubel met meerwaarde voor eigenaren van gezelschapsdieren! Onze kast biedt een unieke en discrete integratie van de kattenbak. Houd de kattenbak verborgen en geurarm en profiteer tegelijkertijd van extra opbergruimte! De scheidingswand binnenin maakt het mogelijk om kattenvoer of hondenvoer apart op te bergen aan één zijde voorzien van een kattenbak of uitgebreid als hondenhol!
Kwaliteitsontwerp: Onze kattenmeubels zijn gemaakt van hoogwaardig duurzaam, FSC-gecertificeerd hout. Door de fabricagekwaliteit en het elegante design past het kattenhuis of hondenhok naadloos in een modern interieur. De ingang voor je harige metgezel kan aan de rechter- of linkerkant worden geïnstalleerd!
Slim gecombineerd: een volwaardige, kleine kast die ook als kattengrot fungeert. Maar niet alleen kattenbezitters kunnen hiervan profiteren. Hondenbezitters kunnen de kast ook combineren met een hondenmand en gebruiken als een echt hondenhok voor binnenshuis! De binnenkant van de kattengrot is eenvoudig schoon te maken door de 2 deuren aan de voorkant! Kwaliteit: dankzij de solide constructie van hoogwaardig hout kan de kattenkast tot 36 kg worden belast. Een echte premium accessoire voor uw kat of hond.
Discreet: integreer de kattenbak onopvallend in je mob Biedt de unieke, discrete en geurarme integratie van de kattenbak.Als
alternatief kunt u een toevluchtsoord voor uw huisdier creëren met een kattenmand of een hondenmand!
FSC GECERTIFICEERD HOUT
Stevige constructie – belastbaar tot 36 kg
Afmetingen: 75 x 53,5 x 51,5 cm
Kwaliteitsgarantie
Wij staan achter de kwaliteit van onze producten. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden een garantie of vervanging van het product. 100% tevredenheidsgarantie voor risicovrij online winkelen!

Extra informatie

EAN

6094022237241

Color