fbpx

ItteDesigns – Kattenmand 100% Merino wol – Roomwit

132.50

Shop bij bol.com: Pets

Categorie: Merk:

Beschrijving

Deze stoere gehaakte poezenmand is handgemaakt van 100% ongeverfde Merino wol en heeft een opstaande rand. Deze mooie mand is niet alleen geschikt voor de kleine hond of poes maar je kan deze mand ook gewoon gebruiken voor in je huis, als stoere woonaccessoire. De diameter van deze mand is ongeveer 45 cm.
Producteigenschap:
Dit product is gemaakt van niet gesponnen of getwijnde wol. De wol is alleen gekamd. Hierdoor krijg je een heerlijk zacht breiwerk met een natuurlijke uitstraling.
Houd rekening met de eigenschappen van deze wol! Doordat de wol niet gesponnen of getwijnd is, is de kans op pluizen groot. Bij het breien is hier rekening mee gehouden. De dekens zijn bijvoorbeeld wat strakker gebreid zodat er tussen de lussen wat minder beweging kan ontstaan en dus minder kan pluizen.
Wol heeft een hoog zelfreinigend vermogen doordat het van nature lanoline bevat. Daardoor is het vuilafstotend. Het handgemaakte wollen product zou bij voorkeur buiten gelucht kunnen worden en het liefst op een vrieskoude ochtend of als het heeft gesneeuwd, op de verse sneeuw leggen. Dit is meestal voldoende.
Wil je het product toch wassen, het liefst met de hand met een wolwasmiddel. Beweeg de wol zo min mogelijk als je het niet wilt laten vervilten. Wassen in de wasmachine is alleen mogelijk met een wolwasprogramma voor tere wollen stoffen. Reinigen bij de stomerij kan ook maar meld dan wel dat het ongesponnen wol betreft.

Extra informatie

EAN

9508371273913