fbpx

Bronneger Exclusive – kattenhuis – XXL – kattenbak ombouw kast – kattenmand

Shop bij bol.com: Pets

Categorie: Merk:

Beschrijving

Wil jij die lelijke kattenbak ook uit het zicht? Of zoek je een origineel kattenhuis?
Dit houten decoratieve kattenmeubel past perfect in uw huis. Het warme en moderne ontwerp van deze handgemaakte houten kattenbak kast zal een mooie aanvulling zijn in elke kamer. Je kunt het ook gebruiken als een perfect huisje, een stijlvolle schuilplaats die als bijzettafel kan dienen. Leg gewoon een leuk kussen of een klein kattenbed in en/of op de kast en dit kattenmeubel wordt de nieuwe favoriete hangout van je kat!
De kast is gemaakt van dik hoogwaardig grijs steigerhout dat vochtbestendig is. Sterk genoeg om een olifant te dragen. Of zet er gewoon je favoriete tijdschriften, boeken, planten, potten of welke decoratie dan ook op. Dit unieke kattenhuis wordt in een geheel geleverd, dus u hoeft zich niet in te spannen om deze in elkaar te zetten.
Als je het als een ombouw voor je kattenbak beschouwt, is het makkelijk om deze schoon te maken. Trek gewoon aan de deur die met een magneetje op slot zit en verwijder de kattenbak. Maak de kattenbak schoon, plaats hem terug en sluit de deur weer.
Het steigerhout is met de beste houtlijm onder druk aan elkaar vast gelijmd en is voor extra stevigheid ook nog eens in elkaar geschroefd. Omdat al onze producten met de hand zijn gemaakt en van hout zijn kunnen deze licht afwijken van de getoonte afbeeldingen.
Samenvatting en specificaties:
Geen moeilijke set waarbij je urenlang bezig bent om hem in elkaar te zetten, maar deze word gebruiksklaar geleverd.
Ontwerp en materialen van hoge kwaliteit: dik grijs steigerhout
De afmetingen van de binnenkant van de kast: Hoog: 33 cm
Lengte/diepte: 43 cm
Breedte: 38,5 cm
De afmetingen van de buitenkant van de kast: Hoog: 45 cm
Lengte/diepte: 49,5 cm
Breedte: 46 cm
Ingang: 18 x 20 cm (b x h)
typefouten voorbehouden*

Extra informatie

EAN

8720299505278

Color