fbpx

Djambo Kattenmand Grijs Vilt 32cm

19.99

Shop bij bol.com: Pets

Categorieën: , Merk:

Beschrijving

Of je kat nu een huismus is of een die-harde jager, speels of kalm, hij moet slapen! Uw huisdier besteedt een groot deel van zijn dag aan zijn favoriete bezigheid, rusten! Met onze moderne vilten origami kattenmand krijgt uw kat deze ideale en beschermende rustplaats.
Gemakkelijk gestrest, uw huisdier heeft stabiliteit nodig om te kalmeren en zich goed te voelen. Uw kat zal de lange uren die hij aan zijn dutjes wijdt goed kunnen doorbrengen in deze geruststellende en gezellige Origami cocon voor maximaal comfort en veiligheid.
Wat is mooier dan onze kattenmand die gemakkelijk in elk interieur past dankzij zijn originele en elegante origami design, licht en sterk ontwerp, zijn mooie grijze kleur en zacht vilten materiaal.
Onze Origami vilten knuffelmand is een gezonde en ontspannende plek voor uw allerliefste huisdier, zowel geschikt voor grote als kleine katten en zelfs kittens.
Kwaliteit en confort
BIJZONDER en UNIEK DESIGN. Ontworpen uit een enkel stuk zacht vilt en gemakkelijk te vouwen als een origami. Dit innovatieve en moderne design kattenmand past perfect in elk binnen en buiten interieur.
FUNCTIONELE kattenmand bestaat uit 3 delen: een rond bed, een comfortabel en zacht wasbaar rond kussen en een krabmat. Je kunt tussen de 2 afwisselen, afhankelijk naar de wensen van je kat.
RUIMTE genoeg, onze kattenmand is geschikt voor zowel volwassen katten als kittens. Het geeft ze een gevoel van welzijn en bescherming tegen stress waardoor uw kat zal ontspannen. Met zijn verhoogde zijkanten brengt deze kattenmand comfort en veiligheid voor uw huisdier. Het slaapgedeelte is breed en het kattenkussen is erg zacht en pluizig.
BESCHERMING: Met de cirkelvormige krabmat die bij deze kattenmand wordt geleverd, kan uw kat krabben bestendigd tegen scherpe klauwen en helpt de bank, tapijt en andere meubels te beschermen tegen beschadiging.
DRAAGBAAR en EENVOUDIGTE MONTEREN deze vilten kattenmand wordt met knopen in elkaar gezet. Je kunt hem mee naar buiten nemen als kattenmat. Vouw het op en het neemt niet te veel ruimte in beslag.
VEILIG MATERIAAL: deze knuffelmand is gemakkelijk te onderhouden.Vouw de mand uit tot een kattenmat en maak het schoon met een stofzuiger of een ontharingsroller om de lichte reiniging af te ronden. Een diepe reiniging kan worden gedaan met warm water en een kleine hoeveelheid huisdieren shampoo en aan de lucht laten drogen. Het kattenkussen is wasbaar in de machine.
AFMETINGEN:
Hoogte: 26cm
Diameter: 32cm
Gewicht: 610gr
Een ideaal geschenkt voor jouw “HAPPY” kat.

Extra informatie

EAN

5419980069344

Color