fbpx

Meows Interactieve Bal – Kattenspeeltje -grijs

39.95

Shop bij bol.com: Pets

Categorieën: , Brand:

Beschrijving

Heeft uw kat veel energie en heeft u geen tijd om de hele dag met uw kat te spelen? De Meows interactieve bal is onweerstaanbaar voor katten. Door de lichtgevende lampjes en draaiende veer aan de bal zal uw kat met enthousiasme naar de bal toe gaan. De bal rolt vanzelf door de kamer heen.
Voordelen:
Oplaadbaar
Zelf Bewegend
Beschikbaar in verschillende kleuren
Weten Waarom de interactieve bal van Meows de bestseller is?
✔ Diervriendelijk – De interactieve bal beschikt over een automatische uitschakeling. Na 45 Minuten zal de bal zich vanzelf uitschakelen, dit is er speciaal voor gemaakt dat uw kitten niet totaal uitgeput raakt.
✔ Langdurig plezier – Deze bal is gemaakt van hard plastic zodat uw kat er lang plezier van kan hebben. Ook wordt de interactieve bal geleverd met een USB oplaadkabel zodat u de bal altijd weer kunt opladen.
✔ Eenvoudig in gebruik – De bal heeft 3 verschillende standen. 1 druk op de knop zal er voor zorgen dat de bal aangaat en rood licht schijnt, 2 keer drukken op de knop geeft de bal een kleurrijke led verlichting, als u 3 keer drukt op de knop schakelt de bal uit.
Leuk weetje: Katten hebben net als mensen een voorkeur voor links of rechtshandig dingen uitvoeren. Let maar eens op hoe ze hun kopje wassen is dit met hun links of rechtse poot? Hoe spelen ze na? Grote kans dat dit beide met hetzelfde pootje wordt uitgevoerd. Poezen zijn meestal rechtspotig en katten linkspotig.
Kwaliteitsgarantie:
Wij staan achter de kwaliteit van onze producten. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden een garantie of vervanging van het product. 100% tevredenheidsgarantie voor risicovrij online winkelen!
Productspecificaties
Kleuren: Grijs, Blauw, Wit, Roze
Materiaal: ABS
Grootte: 65x65x65 mm
Gewicht: 110g
Opladen: USB kabel
Batterijlevensduur: 3-4 uur
Pakket inhoud:
1x Interactieve bal
1x USB kabel
1x Speel veer
1x Geluids bel

Extra informatie

EAN

6090931237259

Color