fbpx

4animalz Stabiele Krabpaal met katten Looprad – 106 cm hoog

179.00

Shop bij bol.com: Pets

Categorie: Merk:

Beschrijving

Deze krabpaal met loopwiel is een heel leuk speels object voor je lieve kat of poes. De combinatie met het loopwiel maakt het een uniek krabmeubel. Het bovenste mandje is gemaakt in dezelfde stijl als het looprad waardoor het een mooi geheel wordt. Dit kattenloopwiel is ontwikkeld zodat uw huisdier voldoende lichaamsbeweging krijgt en daardoor gezond en in conditie blijft. Maar ze vinden het ook erg leuk! Katten zijn dol op bewegende dingen en wat is dan leuker om af en toe zelf lekker te rennen in een bewegend wiel. En voor veel katten is het ook nog eens goed voor de conditie, want ze verbruiken overtollige energie en verbranden calorieën. Hierdoor voorkom je overgewicht en is het ook zeer geschikt voor katten die te zwaar zijn.
De kussentjes zijn eenvoudig los te halen en je kunt ze dus ook wassen. We adviseren een handwas of een 30 graden programma.
Kenmerken 4animalz Krabmeubel met looprad:
Snelle en eenvoudige montage (ca. 10 minuten)
Krabmeubel en speelgoed in 1
Voorzien van lekkere zachte kussens
Gemaakt van hout
Tapijt aan binnenzijde
Sisal aan de buitenkant
Houdt uw kat gezond en fit
Beweging als de kat niet buiten kan komen
Er zijn diverse onderzoeken geweest naar katten die binnen blijven omdat ze bijvoorbeeld in een apartement/flat wonen. Of weg lopen en daarom niet naar buiten mogen. Doordat ze te weinig bewegen, kunnen ze zich verveeld gaan voelen en psychische problemen ontwikkelen. wat kan leiden tot vernielen van meubels of urinerne op plekken waar het niet voor bedoeld is. Dan is een looprad ook een uitkomst, want zo komt je lieve kat toch spelenderwijs aan zijn beweging binnenshuis.
4animalz; alles voor dieren
Het merk 4animalz brengt een breed pallet aan producten op de markt voor dieren. Voor je huisdier of dierenhobby wil je natuurlijk het beste en daarvoor ontwikkelen wij de producten.
4animalz is onderdeel van 4Goodz, een Nederlandse importeur van diverse productgroepen waaronder dieren benodigdheden. Het staat voor kwaliteit, trends en innoverende producten en technieken en constante vernieuwing.

Extra informatie

EAN

6013933972973

Color

,