fbpx

Adori Krabpaal Xl Duke – Krabpalen – 80x80x127 cm Grijs Wit

167.00

Shop bij Petsplace.nl

Categorieën: , Merk:

Beschrijving

Adori Krabpaal Xl Duke – Krabpalen – 80x80x127 cm Grijs Wit direct bestellen in onze webshop! Een fijne krabpaal voor grote katten
Katten houden ervan om een krabpaal te gebruiken. Als je geen krabpaal in huis hebt, is de kans groot dat ze gebruik gaan maken van bijvoorbeeld je meubels. Naast krabben kan een krabpaal ook fungeren als slaap- en rustplek. De Krabpaal XL Duke van Adori voorziet je (grote) kat(ten) in al deze behoeften.
Krabpaal XL Duke
De Krabpaal XL Duke van Adori is een middelgrote krabpaal voor je kat (of katten) met een afmeting van 80 x 80 x 127 cm. Deze krabpaal bestaat uit 3 heerlijke hangmandjes waar je kat in kan slapen en natuurlijke stevige sisalpalen om aan te krabben. De mandjes zijn ø 45 cm groot en kunnen maximaal 25 kg aan, ook geschikt voor grote katten dus, zoals een Main Coon! Dankzij de meerdere mandjes in de XL Duke ook ideaal voor huishoudens met meerdere katten. De krabpaal is grijs van kleur.
Het belang van een krabpaal
Een krabpaal voorziet in meerdere behoeften van de kat. Ten eerste kan de kat zo zijn leefgebied afbakenen, ten tweede is het belangrijk voor nagelonderhoud en ten derde kan de kat zo zijn opgebouwde spanning of stress kwijt. Ook kan de kat een krabpaal gebruiken om even lekker te rekken en strekken, ter ontspanning dus. Een krabpaal met huisjes zorgt daarnaast nog eens voor slaap- en rustplekken.
De Krabpaal XL Duke is 80 x 80 x 127 cm groot. De stamdiameter is 12 cm, het sisaltouw is 6 mm dik en het onderste plateau is 3 cm dik. Voor deze krabpaal is 600 grams pluche gebruikt.
. Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

Extra informatie

EAN

8711621968953

Color

,