fbpx

Adori Krabpaal Basic Lisa 38x38x57.5 cm – Krabpalen – Grijs

17.89

Shop bij Petsplace.nl

Categorieën: , , Merk:

Beschrijving

Adori Krabpaal Basic Lisa 38x38x57.5 cm – Krabpalen – Grijs direct bestellen in onze webshop! Spelen en krabben voor kittens en katten
Als je een kitten in huis neemt, is een krabpaal een van de belangrijkste items om in huis te hebben. Je wilt immers niet dat je kitten aan de meubels gaat krabben. De Krabpaal Lisa van Adori is de ideale krabpaal voor jonge katten.
Speciaal voor de jongsten
De krabpaal Lisa is een vierkant bodemplateau met daarop een stam waar kittens aan kunnen krabben, spelen en hangen. Met een afmeting van 38 x 38 x 57.5 cm is dit niet een hele grote krabpaal, maar ideaal voor nog kleine katjes. De Peggy is beschikbaar in de kleuren beige of grijs.
Natuurlijk kan een volwassen kat ook de Krabpaal Lisa gebruiken, maar voor een volwassen kat is het beter om een hogere krabpaal te halen zodat de kat zich verder kan uitrekken.
Het belang van een krabpaal
Een krabpaal voorziet in meerdere behoeften van de kat. Ten eerste kan de kat zo zijn leefgebied afbakenen, ten tweede is het belangrijk voor nagelonderhoud en ten derde kan de kat zo zijn opgebouwde spanning of stress kwijt. Ook kan de kat een krabpaal gebruiken om even lekker te rekken en strekken, ter ontspanning dus.
Krabpaal Lisa is 38 x 38 x 57.5 cm groot. De stamdiameter is 9 cm, het sisaltouw is 3,8 mm en het plateau is 1,5 cm dik. Voor deze krabpaal is 266 grams pluche gebruikt.
. Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

Extra informatie

EAN

8711621910990

Color

, ,