fbpx

Adori Krabpaal Sam – Krabpalen – 40x40x90 cm Lichtgrijs

23.09

Shop bij Petsplace.nl

Categorie: Merk:

Beschrijving

Adori Krabpaal Sam – Krabpalen – 40x40x90 cm Lichtgrijs direct bestellen in onze webshop! Een krabpaal om te rekken en strekken
Katten houden ervan om een krabpaal te gebruiken. Als je geen krabpaal in huis hebt, is de kans groot dat ze gebruik gaan maken van bijvoorbeeld je meubels. Maar dit betekent niet dat je gelijk een gigantische krabpaal neer hoeft te zetten, zo is de Adori Krabpaal Sam de ideale krabpaal van een iets kleiner formaat.
Krabpaal Sam
De krabpaal Sam van Adori is een bodemplateau met daarop één stam om heerlijk aan te krabben. Met een afmeting van 40 x 40 x 90 cm is dit een hoge krabpaal. Dit vinden katten ontzettend fijn, want hoe hoger de paal, hoe langer ze zich uit kunnen uitrekken. De krabpaal is lichtgrijs van kleur.
Het belang van een krabpaal
Een krabpaal voorziet in meerdere behoeften van de kat. Ten eerste kan de kat zo zijn leefgebied afbakenen, ten tweede is het belangrijk voor nagelonderhoud en ten derde kan de kat zo zijn opgebouwde spanning of stress kwijt. Ook kan de kat een krabpaal gebruiken om even lekker te rekken en strekken, ter ontspanning dus.
Krabpaal Sam is 40 x 40 x 90 cm groot. De stamdiameter is 9 cm. Voor deze krabpaal is 480 grams pluche gebruikt.
. Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

Extra informatie

EAN

8711621951825

Color