fbpx

Adori Krabpaal Jul dia38x57.5 cm – Krabpalen – Groen&Wit

20.99

Shop bij Petsplace.nl

Categorie: Merk:

Beschrijving

Adori Krabpaal Jul dia38x57.5 cm – Krabpalen – Groen&Wit direct bestellen in onze webshop! Een krabpaal om te rekken en strekken
Katten houden ervan om een krabpaal te gebruiken. Als je geen krabpaal in huis hebt, is de kans groot dat ze gebruik gaan maken van bijvoorbeeld je meubels. Maar dit betekent niet dat je gelijk een gigantische krabpaal neer hoeft te zetten, zo is de Krabpaal Jul van Adori de ideale krabpaal van een iets kleiner formaat.
Krabpaal Jul
De krabpaal Jul van Adori heeft een bodemplateau met daarop één stam om heerlijk aan te krabben. Met een lengte van bijna 60 cm kan je kat zich lekker uitrekken. De voet en bovenkant van de paal bevatten een prachtige fluwelen stof waarmee de Jul een moderne uitstraling heeft en mooi in je huiskamer zal staan. Het speelballetje aan de bovenkant maakt de krabpaal nog aantrekkelijker om te gebruiken. De krabpaal is verkrijgbaar in de kleuren groen en grijs.
Het belang van een krabpaal
Een krabpaal voorziet in meerdere behoeften van de kat. Ten eerste kan de kat zo zijn leefgebied afbakenen, ten tweede is het belangrijk voor nagelonderhoud en ten derde kan de kat zo zijn opgebouwde spanning of stress kwijt. Ook kan de kat een krabpaal gebruiken om even lekker te rekken en strekken, ter ontspanning dus.
Krabpaal Jul is ø 38 x 57,5 cm groot. De stamdiameter is 7 cm. Verkrijgbaar in de kleuren groen of grijs.
. Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

Extra informatie

EAN

8711621969875

Color

, ,