fbpx

Snuffelplezier – Snuffelkussen maat M Bruin/Zwart/Crème

33.95

Shop bij bol.com: Pets

Categorie: Merk:

Beschrijving

Een snuffelkussen, ook wel bekend als snuffelmat is hersenwerk voor huisdieren.
Het is gemaakt op een flexibele mat met hierop korte stroken van fleece stof. U kunt het snuffelkussen gebruiken als speeltje, om snoepjes in het kussen te verstoppen, zodat uw huisdier moet snuffelen naar het lekkers.
Maar ook om brokjes in te verstoppen als uw dier zijn eten naar binnen schrokt.
Het maken van lange wandelingen alleen is niet altijd voldoende. Minstens zo belangrijk voor een hond is het ontwikkelen van zijn geestelijke vermogen. Stimuleer je hond/kat in het nadenken en onderzoeken.
Snuffelkussen maat M is het perfecte model voor kleine tot middelgrote hondenrassen.
* Tijdelijk zal de kleur crème een iets andere kleur hebben dan de afbeelding*
Afmetingen:
– Uiterste maten: +/- 75 x 60 cm
– Ondergrond: 40 x 30 cm
Hoe om te gaan met het snuffelkussen
Verstop de brokjes of snoepjes tussen de sliertjes van het snuffelkussen. Laat uw huisdier wachten tot dat u alle brokjes of snoepjes verstopt heeft. Zodra u hiermee klaar bent, kan het snuffelplezier beginnen.
Let op!
– Laat uw huisdier alleen onder uw toezicht gebruik maken van het snuffelkussen. Het snuffelkussen wordt zo veilig mogelijk voor uw huisdier gemaakt, maar let erop dat uw huisdier hem niet stuk maakt. Wij zijn niet aansprakelijk van enige schade door verkeerd gebruik.
– Wasadvies: met een handwas. Indien u hem toch in de wasmachine wil doen is dit geheel op eigen risico. Zet uw wasmachine op 30 graden met het laagste centrifugegetal.

Extra informatie

EAN

8945005219106

Color

, ,