fbpx

Adori Snuffelmat – Kattenspeelgoed – 50×40 cm Roze Blauw Grijs

17.99

Shop bij Petsplace.nl

Categorie: Merk:

Beschrijving

Adori Snuffelmat – Kattenspeelgoed – 50×40 cm Roze Blauw Grijs direct bestellen in onze webshop! Een uitdagende snuffelmat voor je kat of kleine hond
Voer voor je kat of kleine hond kan je natuurlijk aanbieden in een voerbakje, maar je kan ze ook aan het werk zetten met de Snuffelmat van Adori. Met deze snuffelmat wordt je dier gestimuleerd om actief op zoek te gaan naar zijn voedsel.
Let op: de snuffelmat 50 x 40 cm is geschikt voor katten of kleinere honden. Voor konijnen en knaagdieren en grote honden heeft Adori andere snuffelmatten!
Voorkomt verveling
Deze snuffelmat voorkomt verveling bij kat of hondje en moedigt je huisdier aan om te experimenteren en te leren. Verstop brokjes of de favoriete snack van je dier tussen de fleecerepen. Vervolgens moet je viervoeter moeite doen om het lekkers te vinden, verstopt in de mat. Je kan de snuffelmat gebruiken als traktatie, maar ook de normale maaltijd kan erin verstopt worden. Ruim de snuffelmat op wanneer het spel is afgelopen, zo blijft hij spannend voor je dier.
De Snuffelmat is roze met blauw en grijs van kleur en heeft een afmeting van 50 x 40 cm. De mat kan op 30 graden gewassen worden.
. Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

Extra informatie

EAN

8711621962791

Color

, ,