fbpx

Snuffelmat Four Squares – 45x45xm

24.99

Shop bij bol.com: Pets

Beschrijving

Schrokt jouw hond ook zijn eten op zonder te kauwen? Of ben je opzoek naar uitdaging voor je hond of kat? Of gewoon naar een leuk speeltje? Dan hoef je niet verder te zoeken, want deze snuffelmat is alles wat je nodig hebt!
✔️ Voorkomt schrokken
✔️ Geeft uitdaging
✔️ Traint de intelligentie
✔️ Verbeterd het reukvermogen
✔️ Antislip onderkant
✔️ Wasbaar in de wasmachine op 30 graden
De snuffelmat heeft een afmeting van 45 x 45 cm.
Wanneer je meerdere snuffelmatten koopt kunnen ze aan elkaar gemaakt worden waardoor je een grotere snuffelmat krijgt.
Gebruik van de snuffelmat
In de snuffelmat kan je snoepjes en brokjes verstoppen tussen de flappen. Wanneer je de snoepjes en/of brokjes verstopt en het geeft aan je hond of kat. Hij/zij zal de brokjes ruiken en direct beginnen met zoeken. Doordat er verschillende verstopplekken zijn kan je je huisdier heel goed uitdagen. Het zal even duren voordat hij alles heeft gevonden.
Wetenschappelijk bewezen
Het is wetenschappelijk bewezen dat snuffelmatten gezond zijn voor dieren. Een aantal minuten zoeken is supergezond! Het verbetert het reukvermogen van de hond en zorgt voor een betere vertering van het eten. Het schrokken van eten geeft je huisdier niet een voldaan gevoel. Hierdoor wordt de kans vergroot dat hij meer eet dan nodig is, dit kan leiden tot overgewicht. Met deze snuffelmat kan je dit voorkomen doordat hij zijn voedsel rustig op eet.
Anti-slip
De mat heeft een antislip onderkant zodat de mat op zijn plek blijft liggen en niet makkelijk wegschuift tijdens de zoektocht naar eten. De bovenkant is gemaakt van een zacht fleece stof zodat jouw vriendje in alle veiligheid kan zoeken. De snuffelmat is dus een zachte en veilige plek voor uw hond of kat om te snuffelen en eten!
Wasmachine
De snuffelmat is uitwasbaar op 30 graden zodat hij altijd schoon blijft en jouw kleine viervoeter altijd veilig kan snuffelen!
Met deze snuffelmat krijgt u huisdier: Gegarandeerd speelplezier
Perfecte en leuke training
Verbeterde intelligentie
Verbeterd reukvermogen
Minder kans op overgewicht

Extra informatie

EAN

2200943302904

Color

, , , ,