fbpx

District 70 SNAKE Interactief – Kattenspeelgoed – Wit

21.91

Shop bij bol.com: Pets

Categorie: Merk:

Beschrijving

Katteneigenaren opgelet! Jullie weten als geen ander dat katten het liefst bijna heel de dag slapen. Katten luieren natuurlijk niet de hele dag en voor de actieve viervoeters heeft District 70 een collectie krabspeelgoed ontworpen om hun jachtinstinct te stimuleren en ervoor te zorgen dat ze fit blijven.
Krabben & spelen Staat de krabpaal ook bij jouw kat hoog op het lijstje van favoriete speelgoed? District 70 heeft een collectie ontworpen welke de nadruk legt op zowel krabben als spelen. De SNAKE voorziet daarom ook in deze twee belangrijke behoeften. Het kraboppervlak bovenop zal graag gebruikt worden om de nagels te scherpen. De twee rinkelende balletjes passen perfect binnen het dagelijkse speeluurtje van je kat waarbij het jachtinstinct wordt gestimuleerd. Wedden dat jouw kleine viervoeter hier blij van wordt?
Fysieke en mentale prikkels Katten spelen veel en graag, ongeacht hoe jong of oud ze zijn. Dit is nog belangrijker voor binnenkatten die dagelijks maar beperkte bewegingsmogelijkheden krijgen. Spelen zorgt ervoor dat ze iets te doen hebben en dat ze zowel fysiek als mentaal worden geprikkeld. Bovendien bevordert het ook de behendigheid van jouw kat doordat hij het balletje constant vooruit moeten duwen en erachter aan moet gaan.
Geschikt voor huishoudens met meerdere katten Als kattenliefhebber ligt jouw huis vast vol met allerlei soorten kattenspeelgoed. In tegenstelling tot veel ander krabspeelgoed dat goed werkt, maar er niet stijlvol uitziet zal je de SNAKE niet snel hoeven verstoppen zodra je visite krijgt. De SNAKE is verkrijgbaar in twee kleuren en kan ook worden gebruikt om meerdere katten tegelijkertijd te vermaken.
Stijlvol en multi-functioneel krabspeelgoed
Gemaakt van duurzaam (golf) karton
Stimuleert het jachtinstinct van katten
Bevat twee balletjes met belletjes
Ideaal voor huishoudens met meerdere katten
Verkrijgbaar in twee kleuren: zwart & wit
Verkrijgbaar in verschillende vormen
Afmetingen: 54 x 28 x 6 cm

Extra informatie

EAN

8717202613809