Exitel Kat – 2 tabletten

10.29

Shop nu

Categorie: Brand:

Beschrijving

Exitel Kat No Worm 2 TablettenMet de smakelijke ontwormtabletten van No Worm Exitel Kat bestrijd je alle relevante spoelwormen en lintwormen bij de kat. Alle katten van minimaal 1 kg lichaamsgewicht kunnen ontwormd worden met de No Worm Exitel Kat.
De smakelijke tabletten dien je eenvoudig; toe rechtstreeks in de bek of door een beetje voedsel.Voor katten vanaf 1 kg en ouder dan 8 weken.
Het belang van ontwormenOm te voorkomen dat jouw kleine kat of kitten last krijgt van een ernstige wormbesmetting is het van belang dat je minimaal 4 keer per jaar ontwormt. Voor de gezondheid van huisdier en gezin is het van belang om regelmatig te ontwormen. Meer informatie over ontwormen vind je op de website van de ESCCAP.
Tegen alle wormenNo Worm Exitel Kat werkt tegen alle relevante spoelwormen en lintwormen bij de kat.
Eenmalige toedieningJe dient No Worm Exitel Kat slechts eenmaal toe. De dosering is afhankelijk van het lichaamsgewicht van uw kat.
Dosering No Worm Exitel Kat1 ? 2kg0,5 tablet2,1 ? 4kg1 tablet4,1 ? 6kg1,5 tabletten2 tabletten
Werkzame stof: Pyrantel, Praziquantel.
Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft No Worm Exitel Kat geregistreerd als diergeneesmiddel. Diergeneesmiddelen worden regelmatig gemonitord in het kader van geneesmiddelen bewaking. Er is aangetoond dat No Worm veilig en effectief is en aan alle wettelijke eisen voldoet.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Exitel Kat – 2 tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *