fbpx
×

* WO CLUMPING CATBOX FILLER 6LTR 00002

2.95

Shop bij Dierspecialist.nl

Categorieën: , Brand:

Beschrijving

**** Wooper paper cat litter wordt geproduceerd van nieuw gerecycled papier, speciaal voor de sanitaire behoeften van dieren.
wooper paper cat litter is een stuifvrije milieuvriendelijke sanitaire vulling van premium kwaliteit, het is gezuiverd en geproduceerd onder hoge temperatuur, daardoor is het bacterie-vrij.
wooper paper cat litter heeft een toevoeging van een natuurlijke odor-ban deodorizes dat neutraliserend werkt op onaangename luchtjes en het bevat geen schadelijke stoffen.
wooper paper cat litter is gemakkelijk en zuinig in gebruik,het beschadigd of bekrast uw vloer niet, laat geen sporen achter en door het lichte gewicht wordt het gemeten in liters. wooper cat box filler is geschikt voor:
katten – knaagdieren gebruik stuif- en bacterievrije wooper paper cat litter voor het gemakkelijk schoon houden en een goede verzorging van uw huisdier.
voor het beste resultaat: vul de bak ongeveer 6 cm diep en egaliseer.
wooper paper cat litter neemt snel vocht op enabsorbeert onaangename geuren, en isdaarom zeer geschikt voor moederpoes met haar jongen.
verwijder voor een goede hygiëne de gebruikte wooper paper cat litter regelmatig met de wooper-scooper-spaan en vul bij tot het oorspronkelijke niveau.
hierdoor blijft de bak fris, reukvrij en gaat langer mee.
nooit in gebruikte wooper paper cat litter porren of roeren, dit om onaangename lucht te voorkomen.
maak regelmatig de gehele bak schoon of gebruik de easy cat dump toilet.
u weet nu hoe wooper paper cat litter werkt:
beter, veel langer, en geldbesparend
kan worden weggegooid in de gft afvalbak

Extra informatie

EAN

8715299029916