fbpx

Vadigran Maximum Odour Control Kattengrit 12kg

23.95

Shop bij bol.com: Pets

Categorieën: , Merk:

Beschrijving

Cat Litter Clump Extreme Odour Control is gemaakt van 100% pure sodium klei met toevoeging van actieve koolstof; hierdoor worden vieze geurtjes maximaal gevangen.
De garantie voor een optimale hygiënische leefomgeving en ideaal voor huishoudens met meer dan één kat.
Clump Extreme Odour Control bevat geen geurtoevoeging, ideaal voor gevoelige katten. De kleikorrels vormen klonters die eenvoudig uit de kattenbakvulling verwijderd kunnen worden.
Bovendien staat Clump Extreme Odour Control garant voor een stofvrije kattenbak en kleeft ze niet aan de pootjes, wat zorgt voor een propere en gezonde omgeving.
Instructies:
Vul de kattenbak met ca 8 cm kattenbakvulling. Verwijder dagelijks de gevormde klonters en uitwerpselen en gooi deze weg in de vuilnisbak. Spoel deze nooit door in het toilet. De overige korrels blijven vers, deze moet je dus niet verwijderen. Vul de kattenbak weer bij tot 8 cm hoogte. Reinig de kattenbak minstens 1 keer per maand volledig. Zwangere vrouwen en mensen bij wie het immuunsysteem niet optimaal werkt mogen de kattenbak niet verschonen vanwege het risico op toxoplasmose. Best bewaren op een droge plaats buiten het bereik van kinderen.

Extra informatie

EAN

5411468140149

Weight