PeeWee Startpakket Kattenbak Ecohûs Zwart/Antraciet

41.00

Shop bij bol.com NL

Beschrijving

PeeWee Startpakket Kattenbak Ecohûs Zwart/Antraciet Inclusief Houtkorrels & Kattenbakschepje.
Ben je op zoek naar een nieuwe kattenbak? Bestel dan nu deze ideale PeeWee kattenbak en ontvang daarbij een zak kattenbakvulling van 3kg en een kattenbakschepje.
Hoe werkt de kattenbak?
Wanneer jouw kat in de kattenbak plast, verdwijnt 90% van de urine door het rooster van de bovenbak in de onderbak. De rest van de urine wordt door de kattenbakkorrels in de bovenbak geabsorbeerd en die vallen vervolgens als zaagsel uit elkaar.
Door het graven van jouw kat valt het zaagsel door de gaatjes van de bovenbak in de onderbak. De bovenbak blijft hierdoor dus schoon en droog! Net als de poten van je kat wat weer als voordeel heeft dat jouw kat niet met vieze pootjes door je huis loopt.
Alleen het vervuilde zaagsel in de onderbak hoeft te worden weggegooid.
Wanneer je netjes regelmatig de kattenpoep uit de kattenbak verwijderd met het PeeWee kattenbakschepje, is het enige wat overblijft een frisse dennengeur!
Wat voor werking heeft de kattenbakvulling?
Deze PeeWee houtkorrels zijn gemaakt van het zaagsel van de Zweedse fijnspar. Ze zijn dus geproduceerd van 100% hernieuwbare grondstoffen en zijn 100% biologisch afbreekbaar. De houtkorrels hebben bovendien de unieke eigenschap dat ze enorm goed vocht opnemen! En niet alleen vocht, ook nare geurtjes.
Omdat er bij het vullen van de kattenbak maar een laagje van 2cm kattenbakvulling nodig is en deze veel minder frequent ververst hoeft te worden, kun je met een zak houtkorrels van 14 liter zeker 4 maanden vooruit.
De Kattenbak Ecohûs is een mooie stevige kattenbak inclusief koolstoffilter voor het filteren van nare luchtjes. Door het gestroomlijnde design is hij ook eenvoudig schoon te maken.
Productinformatie:
Afmetingen: 56 x 39 x 38.5cm

Extra informatie

Color

,

EAN

8718885080506