fbpx

FURNIBELLA -Kattenbak kast met enkele deur, 48 x 53 x 57,5 cm, wit

124.99

Shop bij bol.com: Pets

Categorie: Merk:

Beschrijving

Verborgen kattenbak: De met zand gevulde kattenbak kan ideaal in de kast worden verstopt, praktisch en mooi – maximale afmetingen van het kattentoilet: 45 x 38 cm (L x B)
Meer dan alleen een kattentoilet: deze veelzijdige kast dient niet alleen als kattentoilet, maar ook als schattig huisdierhuis voor kleine/middelgrote katten en kleine honden zoals Chihuahua, Pomeranian en Yorkie.
Ideale ventilatie: Aan de achterkant van de kast bevinden zich 7 ventilatiegaten, die dienen voor luchtcirculatie en een ideale leefomgeving voor je huisdier.
Extra frame om op te hangen: De kattencommode is bovendien uitgerust met een metalen handgreep aan de zijkant van de commode, die voor het ophangen van handdoeken zorgt. Het frame is bovendien beweegbaar en 2 bijpassende stekkers worden meegeleverd om de schroefgaten te bedekken wanneer deze niet in gebruik is.
Stabiele structuur: de kattenkast is gemaakt van optimale MDF-houten platen en kan maximaal tot 54 kg worden belast. De binnenkant heeft een afmeting van 40 x 50 x 44,6 cm (l x b x h) en de belastbaarheid bedraagt 15 kg.

Extra informatie

EAN

5487567350338

Color