fbpx

Leren kattenhalsbandje met naam / adres – kleur acorn brown

34.45

Shop bij bol.com: Pets

Categorieën: , Merk:

Beschrijving

Het adreskokertje is niet meer nodig! Met dit mooie halsbandje van 100% leer wordt de tekst in het halsbandje geslagen!. De halsbandjes zijn handgemaakt van plantaardig gelooid rundleer. Je kan zelf de tekst kiezen die je ingeslagen wilt hebben, met een maximum van 20 tekens zodat de tekst altijd zichtbaar is.
Het meest gekozen is een naam en een telefoonnummer, maar het kan ook heel handig zijn als je kat bijvoorbeeld medicijnen nodig heeft of speciaal voer. Bijvoorbeeld : “niet voeren” of ” krijgt medicijnen!”
De bandjes zijn ca 30 cm lang en 0.8 cm breed en hebben voldoende gaatjes voor zowel de kleine als de grotere katten. Je kan het bandje indien gewenst makkelijk zelf inkorten met een scherp mesje of een goede schaar. Alle details over de materialen, kleuren en het opgeven van je tekst vindt je onder de uitgebreide product omschrijving.
Geen enkele huid is exact hetzelfde. De huid van het rund heeft tijdens zijn leven beschadigingen opgelopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan littekens van insectenbeten. Deze zijn daarom soms ook terug te vinden in het leer, wat het leer eigenlijk nog mooier maakt. Het is een natuurproduct en dat zie je terug!
Personalisatie / Inslag
Bij de inslag van de tekst zijn een paar regels belangrijk:
• De letters worden in het leer geslagen met het letter type zoals in de voorbeelden is te zien op de foto’s
• De letters zijn allemaal in hoofdletters
• Het aantal letters/ cijfers is maximaal 20 (inclusief spaties)
De volgende tekens zijn mogelijk :
• De letters A t/m Z
• De cijfers 0 t/m 9
@ ( # ) & . + , – * / ‘ : ? ! ; | ♥
Als je besteld hebt, stuur dan een email naar support@bragandbrave.eu met het bestelnummer en de tekst die in het leer moet worden geslagen. Je krijgt hiervan altijd een bevestiging!
Over de kleuren Het halsbandje is verkrijgbaar in diverse prachtige kleuren. Het type verf bepaald voor een groot deel ook de uitstraling. Voor alle kleuren geldt dat het bandje word afgewerkt met een top finish laag. De top finish beschermt het leer en maakt het halsbandje watervast. (spat dicht).
Naturel (Top finish) – Het leer houdt zijn natuurlijke kleur. Er is dus geen verflaag aangebracht. Wel wordt het leer afgewerkt met een top finish laag.
Kleurtype HL en GA (High light en Gel Antique) De verf geeft een mooie glans en inslagen zijn meer geaccentueerd. De structuur van de huid blijft goed zichtbaar. In dit type verf is de tekst het beste leesbaar.
WS- (Water Stain). De verf geeft een diepe en warme kleur. De structuur van de huid blijft minder zichtbaar als bij HL en GA. De letters zijn natuurlijk zichtbaar , maar minder intensief als bij de HL en GA. Voor de kleur zwart geldt dat overigens nog wat minder. Zwart is een zeer intensieve kleur en meer egaal. De inslag is bij de kleur zwart het minst direct zichtbaar.
De kleuren foto’s zijn zo realistisch mogelijk. Echter kunnen kleuren soms iets anders overkomen door beeldscherm instellingen. Ook door het handmatig verven en de verschillen in de huidstructuur kunnen kleuren soms iets donkerder of lichter uitvallen. Houdt hier rekening mee.
Maten Lengte : ca 30 cm
Breedte : ca 0,8 cm
Dikte : ca 2 mm
Het bandje is vrij lang en is daarom geschikt voor alle katten. Het teveel wat je overhoudt kan je gemakkelijk met een goede schaar of mesje afknippen/ snijden.
Materialen Plantaardig gelooid rundleer c.a. 2 mm dik. Waxdraad (synthetisch) Sluiting : verchroomd staal D-ring : vernikkeld
Geschikt voor Kittens en volwassen katten.
Waarschuwing indien je kat niet gewend is aan halsbandjes!
Indien je kat niet gewend is aan halsbandjes, is het zeer sterk aan te raden te starten met een halsbandje met elastiek erin verwerkt of met een sluiting die gemakkelijk loslaat. Deze rekken mee of het bandje schiet los als je kat het bandje probeert te verwijderen. De bandjes van leer rekken niet mee en de sluiting laat ook niet los! Pas als de kat het oefenbandje volledig accepteert kan je het leren bandje gebruiken. Brag & Brave Leather kan niet aansprakelijk worden gesteld voor letsel bij de kat ten gevolge van het dragen van het bandje.
Garantie Je krijgt 1 jaar garantie op de stiksels (loslaten of breken van de stiksels), sluiting en D ring en op uitzonderlijke slijtage plekken van het leer.
Levertijd / Levering Het halsbandje is handgemaakt. Houdt daarom een levertijd aan van maximaal 5 werkdagen. Het halsbandje wordt zorgvuldig en met zorg verpakt verstuurd via PostNL . Zodra het pakketje verstuurd wordt krijg je hiervan bericht en kan je je pakketje volgen via Track en Trace van PostNL.
Uitsluiting herroepingsrecht De bandjes worden gepersonaliseerd. Hierdoor is er een uitsluiting op het herroepingsrecht en retour.
Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Je krijgt natuurlijk zo snel mogelijk antwoord, op werkdagen in ieder geval altijd binnen 24 uur!

Extra informatie

EAN

8720256295143

Color