fbpx

Leren kattenhalsband voor grote katten-met naam- kleur Naturel

36.45

Shop bij bol.com: Pets

Categorieën: , Merk:

Beschrijving

Deze 100% leren halsbandjes zijn gemaakt van plantaardig gelooid rundleer en geschikt voor grote kattenrassen zoals bijvoorbeeld de Maine Coon. De bandjes zijn namelijk extra lang ( 45 cm) en hebben voldoende gaatjes zodat hij altijd past. Je kan het bandje indien gewenst makkelijk zelf inkorten met een scherp mesje of een goede schaar.
Geen enkele huid is exact hetzelfde. De huid van het rund heeft tijdens zijn leven ook beschadigingen opgelopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan littekens van insectenbeten. Deze zijn daarom soms ook terug te vinden in het leer. Dat maakt het leer eigenlijk nog mooier! Het is een natuurproduct en dat zie je terug!
Personalisatie / Inslag Bij de inslag zijn een paar regels belangrijk:
De letters worden in het leer geslagen met het letter type zoals in de voorbeelden is te zien op de foto’s
De letters zijn allemaal in hoofdletters
Het aantal letters/ cijfers is maximaal 20 (inclusief spaties)
De volgende karakters zijn mogelijk
De letters A t/m Z
De nummers 0 t/m 9
De karakters: @
(
#
)
&
.
+
,

/
!
?
;
|

Als je besteld hebt, stuur dan een email naar support@bragandbrave.be met de tekst die in het leer moet worden geslagen.
Over de kleuren: Je kan kiezen uit verschillende kleuren. Het type verf bepaalt voor een heel groot gedeelte hoe het bandje en vooral de tekst eruit ziet. Voor alle kleuren geldt, dat deze wordt afgewerkt met een topfinish laag, zodat de verf wordt beschermd en het bandje spat waterdicht is.
Naturel (Top finish) – Het leer wordt niet geverfd, maar krijgt wel een topfinish laag.
HL & GA (High light and Gel Antique) De verf geeft een mooie glans en de tekst wordt meer geaccentueerd. De structuur van het leer blijft goed zichtbaar.
WS (Water Stain). De kleur is diep en warm en meer egaal. De structuur van de huid blijft wel zichtbaar, maar minder dan bij HL en GA. De letters zijn natuurlijk goed zichtbaar, maar minder dan bij HL en GA. Voor de kleur zwart geldt dit nog meer. Het is een zeer intensieve kleur en de letters zijn het minst zichtbaar. Zeker als je kiest voor teksten als “niet voeren” dan is het advies om niet voor de kleur zwart te kiezen, maar meer een kleur van het type HL en GA.
De kleuren foto’s zijn zo realistisch mogelijk. Echter kunnen kleuren soms iets anders overkomen door beeldscherm instellingen. Ook door het handmatig verven en de verschillen in de huidstructuur kunnen kleuren soms iets donkerder of lichter uitvallen. Houdt hier rekening mee.
Maten: Lengte : ca 45 cm
Breedte : ca 0,8 cm
Dikte : ca 2 mm
Het bandje is extra lang en is daarom geschikt voor zeer grote katten. Het teveel wat je overhoudt kan je gemakkelijk met een goede schaar of mesje afknippen/ snijden!
Materialen: Plantaardig gelooid rundleer c.a. 2 mm dik.
Waxdraad (synthetisch)
Sluiting : verchroomd staal
D-ring : vernikkeld
Geschikt voor: Zeer grote katten
Waarschuwing indien je kat niet gewend is aan halsbandjes Indien je kat niet gewend is aan halsbandjes, is het zeer sterk aan te raden om eerst een halsbandje aan te schaffen met elastiek erin verwerkt en/of waarvan de sluiting makkelijk losschiet.
Garantie Je krijgt 1 jaar garantie op de stiksels (loslaten of breken van de stiksels) en uitzonderlijke slijtage plekken van het leer.
levertijd / Levering: Het halsbandje is handgemaakt. Houdt daarom een levertijd aan van maximaal 5 werkdagen.
Het halsbandje wordt zorgvuldig en met zorg verpakt verstuurd via PostNL . Zodra het pakketje verstuurd wordt krijg je hiervan bericht en kan je je pakketje volgen via Track en Trace van PostNL.
Uitsluiting herroepingsrecht De bandjes worden gepersonaliseerd. Hierdoor is er een uitsluiting op het herroepingsrecht (recht van retour)
Heb je nog vragen?
Stel ze gerust! Je krijgt natuurlijk zo snel mogelijk antwoord, op werkdagen in ieder geval altijd binnen 24 uur!

Extra informatie

EAN

8720256295327