fbpx

Tractive Gps Cat 4 – Kat-Tracker En Activiteitenmonitor – Kattenlocatievinder – 16x72x29 mm Geschikt Voor Katten > 4 Kg

49.99

Shop bij Petsplace.nl

Categorie: Merk:

Beschrijving

Tractive Gps Cat 4 – Kat-Tracker En Activiteitenmonitor – Kattenlocatievinder – 16x72x29 mm Geschikt Voor Katten > 4 Kg direct bestellen in onze webshop! Weet altijd waar je kat is, ontdek waar je maatje is geweest en analyseer activiteiten met deze GPS-kattentracker. Koop je eigen apparaat, kies een abonnement en begin met traceren met de gratis Tractive GPS-app. Wordt geleverd met gebruiksvriendelijke halsbandbevestiging die op vrijwel elke kattenhalsband past.
●Abonnement vereist – vanaf slechts €4/maand*.
Geen extra kosten. Met een ingebouwde simkaart hoef je alleen maar een abonnement te kiezen voor je tracker (maandelijks, 1, 2 of 5 jaar) om te profiteren van bereik in heel Europa en wereldwijd. *Prijs gebaseerd op een 2-jarig abonnement met eenmalige betaling.
●LIVE-modus
Volg elke stap met locatie-updates om de 2-3 seconden. Vind je kat, altijd en overal. Geen afstandslimiet.
●Locatiegeschiedenis & Delen
Zie waar je kat is geweest en ontdek zijn/haar favoriete plekjes. Deel de locatie van je kleine avonturier met vrienden, familie en andere mensen die je vertrouwt. Bijvoorbeeld een dierenoppas.
●Virtuele Omheining
Baken veilige zones af, zoals je tuin of woonwijk. Ontvang een melding zodra je kat een veilig gebied verlaat – en op het moment dat hij/zij weer veilig en wel terugkomt.
●Activiteitenmonitoring
Houd je kat fit en gezond. Kijk hoeveel tijd ze besteden aan slapen en bewegen. Stel doelen, houd hun vooruitgang bij en vergelijk met andere katten.
●100% waterdicht, vederlicht, tot 7 dagen batterijlevensduur
Klein maar robuust. 100% waterdicht. Geschikt voor katten vanaf 4 kg. Wordt geleverd met een halsbandbevestiging die op vrijwel elke kattenhalsbanden past.. Alle Tractive voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

Extra informatie

EAN

9120056451265

Weight