fbpx

Feliway Anti-Stress Verdamper Kat – Anti stressmiddel – 48 ml 1 Maand

26.39

Shop bij Petsplace.nl

Categorie: Merk:

Beschrijving

Feliway Anti-Stress Verdamper Kat – Anti stressmiddel – 48 ml 1 Maand direct bestellen in onze webshop! Geen stress meer met Feliway
Katten zijn gevoelige dieren die soms een steuntje in de rug nodig hebben. Feliway Classic is een verdamper die je kat een veilig en vertrouwd gevoel geeft en dat ondersteuning kan kiezen bij bijvoorbeeld ongewenst gedrag, zoals sproeien, krabben en verstoppen. De verdamper werkt 30 dagen lang.
Feliway Classic zorgt hierdoor voor een goede relatie met je kat. Je kat voelt zich op zijn gemak in huis en heeft geen last meer van stress. Feliway is klinisch bewezen en wordt aanbevolen door dierenartsen.
Het geheime ingrediënt van Feliway Classic zijn de feromonen (analoog van de F3 fractie van de gezichtsferomonen van de kat (2%)) die jouw kat veilig en vertrouwd laten voelen.
Makkelijk in gebruik
De Feliway-verdamper is zo geïnstalleerd, schroef de flacon op de verdamper en stop deze in het stopcontact: inpluggen en klaar. Zolang de verdamper in het stopcontact zit, is deze continu ingeschakeld.
De verdamper bestrijkt een gebied tot wel 70 m2. Het is wel belangrijk dat de verdamper op een plek hangt waar aan alle kanten genoeg ruimte is op te verdamper. Plug de verdamper dan ook niet achter planken, deuren, meubels of een gordijn. Het is aan te raden om minimaal 1,20 meter vrij te laten boven de verdamper voor het beste effect.
De flacon moet maandelijks vervangen worden en de verdamper zelf moet maandelijks gecontroleerd worden. Je kan de verdamper bijvullen met de Feliway Classic Navulling (los verkrijgbaar). Je kan de verdamper zelf het beste om de 6 maanden vervangen om een optimaal effect te garanderen.
Feliway Classic bevat 1 verdamper en 1 flacon (voor 30 dagen).
. Alle Feliway voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

Extra informatie

EAN

3411112169535