fbpx

XXL Krabpaal Grote Katten Royal Cat Palace Blackline Lichtgrijs Grijs – RHRQuality

Categorie:

Beschrijving

De XXL Krabpaal Royal Cat Palace is de ëller grootste krabpaal van RHRQuality en geeft uw katten een plek om te relaxen, avonturieren en ontspannen! Met 15cm dikke sisalpalen, twee enorme kattenlounges, twee sterke en robuuste krabtonnen en twee heerlijke luxe hangmatten is deze geschikt voor de grootste kattenrassen zoals de Maine Coon, Noorse Boskat en Pers. Deze super stabiele en hoogkwalitatieve krabpaal kan zonder enig probleem tot wel 12 ( ! ) katten tegelijkertijd aan.
Uniek: Alle delen van deze krabpaal zijn voor onze klanten bij te bestellen.
De Lounge zetels van 60x43cm met 14cm hoge opstaande randen en het speeltouw (van hoogwaardig natuurlijk sisal) van 70 cm lang staan zeker niet verkeerd bij het design. De af- en uitneembare wasbare kussens, van wel 4-5 cm dik maken de grote kattenligplaatsen en krabtonnen of verstophuizen helemaal af.
Alle plateaus en ligplaatsen van de Royal Cat Palace zijn volledige gestoffeerd met heerlijk, dik en zacht 600 g/m2 pluche wat maakt dat elk plateau een geweldige plek is om te spelen, relaxen of slapen. Door de hoogte van bijna 2 meter (1.95 meter) is het voor uw katten natuurlijk geweldig om vanuit daar hun domein in de gaten te kunnen houden.
Met de Royal Cat Palace krabpaal houdt u uw kat fit en gezond! Rondom de krabpaal heeft uw kat immers genoeg plek om zich uit te leven. Dankzij de 22 ( ! ) sisalpalen, met een diameter van wel 15cm, waarvan er 10 stuks minimaal 40cm lang zijn (van die 10 stuks, zijn er vier 82cm lang!) is het echt overal mogelijk om heerlijk te krabben en de nagels bij te houden. En vergeet niet dat elke krabton, met de 3 grote natuursisal wanden welke elk 47cm hoog zijn, ook een groot oppervlak geeft waar uw katten aan kunnen krabben wat ergonomisch gezien belangrijk is voor de gewrichten van uw kat.
De Royal Cat Palace is, ondanks zijn grootte, eenvoudig te monteren. Hij wordt geleverd met instructieboekje en het nodige gereedschap. Alle onderdelen van deze hoogkwalitatieve design krabpaal zijn apart bij te bestellen.
Deze XXL krabpaal Royal Cat Palace is een kwaliteitsproduct van RHRQuality. De sisalpalen zijn met zeer stevig binnenwerk en de hangmatten zijn getest op een draaggewicht van 20KG. Zeer hoge kwaliteit.
Unieke specificaties :
Pluche verlijmd op alle delen.
Sisal verlijmd op de palen.
Geen pluche aan de sisalpalen.
Twee XXL krabtonnen van hoogwaardig natuursisal met twee dikke kussens.
Kussen de Luxe met stiknaad en ligt vast met klittenband.
Super luxueuze Hangmatten de Luxe. Deze hangmat is een combinatie tussen een kussen en een hangmat. De absolute droom van iedere kat.
Kleur: Lichtgrijs Grijs (met Blackline / Zwartkleurig sisal)
Afmetingen:
Bodemaat: 255cm Breed x 70cm Diep
Bodemplaten: Hevig verzwaard voor extra stabiliteit. Afmetingen van: 70x60cm en 4cm dik.
Hoogte: 2 meter (195cm).
22 (!) Sisalpalen: 15 cm diameter met ABS kunststof gevulde stammen met ingegoten schroefdraad M8. Super Stabiel.
Hangmatten: 45cm diameter (ruim 20KG draaggewicht)
Kattenlounge zetels boven: 60x43cm met 15cm hoge opstaande rand. Van 2,5cm dik hout incl. Twee 5cm dikke uitneembare en wasbare kussens.
Speelhuis / Krabtonnen: 50cm Hoog x 70cm Breed x 60cm Diep.
Speeltouw: van hoogwaardig natuurlijk sisal en ca. 70cm lang.
Gewicht: ca 135kg
Uniek: Alle delen van deze krabpaal zijn voor onze klanten bij te bestellen.
(Geldt voor alle krabpalen van RHRQuality)

Extra informatie

Color

EAN

8718309314552