fbpx

Viva la Vida Krabpaal van Hout voor Katten

Categorie:

Beschrijving

Je hebt het vast wel eens opgemerkt; jouw kat die aan jouw dure meubels of andere voorwerpen probeert te krabben. Hartstikke lief natuurlijk, maar dat is vast niet de bedoeling. Geef je kat daarom de klimwand van Viva La Vida waar hij uren lang op los kan gaan zënder dat dit pijn doet aan jouw portemonnee!
De krabwand van Viva La Vida is speciaal ontworpen voor jouw kat om zich te vermaken wanneer hij zich verveeld. Hierdoor zul jij direct merken dat jouw kat zich meer op zijn gemak voelt ën voorkom jij gesloopte meubels.
Jouw voordelen:
?Voorkom krassen in je meubilair – Jouw kat houd zijn nagels kort door het jute touw.
?Stimuleer het instinct van jouw kat – Katten houden enorm van uitdaging en hoog klimmen!
?Ga direct aan de slag – De klimwand is gemakkelijk te monteren.
?Jarenlang plezier voor jou ën je kat – Duurzaam materiaal maakt dat het speelgoed super lang mee gaat!
Unieke uitstraling
Stijlvol en duurzaam; de krabpaal en klimwand in 1 voor jouw kat van Viva La Vida. Een pronkstuk voor in jouw huis ën een geweldig speelgoed voor jouw kat! Zet hem tegen je kast of maak er een complete klimmuur van. Gemakkelijk te monteren dus ga meteen aan de slag. Jouw kat vermaakt zich direct uren lang met deze klimwand!
Geschikt voor elke kattensoort
Groot, klein, jong of oud? Elke kat is welkom op de klimwand van Viva La Vida! De klimwand is zo ontworpen dat elk kattenvriendje op de klimwand past. Hierdoor zou je bijvoorbeeld de klimwand ook kunnen inzetten als hulpmiddel voor jouw mindervalide kat. Zet hem bijvoorbeeld zo neer dat hij als trap dient naar jouw bed zodat hij ’s avonds lekker bij jou in bed kan kruipen.
Krabben; waarom?
Het rekken en strekken is zeer goed voor de geest van je kat en zorgt er ook voor dat je kat flexibiliteit in zijn lichaam behoudt. Hierdoor kan jouw kat zich sneller verplaatsen en beter reageren op plotselinge situaties. Van nature betekent dit dan ook dat ze beter in staat zijn hun prooi te vangen. Een kat wordt ook meer ontspannen van krabben. Hij kan er even zijn energie in kwijt waardoor hij daarna rustiger en beter in zijn vel zit.
Wat ook een zeer belangrijke reden is voor het krabben is dat katten hun nagels kunnen schoonmaken. Het vuil wordt door het krabben verwijderd en de omhulsels van de kattennagel verdwijnen. Zo worden de nagels weer aangescherpt zodat ze weer beter in staat zijn te klimmen en te oriënteren.
Als laatste heb je nog het markeren van het territorium. Door het krabben laat je kat een geur achter die via de nagels verspreid worden. Hierdoor weten indringers dat ze een ander territorium binnenlopen.
Klimmen; waarom?
Het zit in het instinct van jouw kat om de hoogte op te zoeken. Denk bijvoorbeeld aan buitenkatten. Zij klimmen in bomen om hun eigen voedsel of prooi te vangen. Ook nieuwsgierigheid drijft jouw kat om bijvoorbeeld op de kast te klimmen. Katten zitten van nature zit graag op hoge plaatsen zodat ze een beter perspectief te krijgen van hun omgeving. Binnenkatten zullen dit instinctief gedrag nabootsen door te klimmen op bijvoorbeeld jouw koelkast, meubels, of hoge boekenkasten.
Hoogwaardig materiaal
De klimwand is gemaakt van hout en jute touw en dat is precies waarom deze klimwand zë lang mee gaat! Deze natuurlijke materialen zorgen er voor dat hij onderhoudsvrij is en hierdoor zul jij en jouw kat dus jaren lang plezier hebben van deze klimwand.
100% tevredenheidsgarantie
Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Wij kijken graag samen naar een gepaste oplossing.
Is de klimwand, om wat voor reden dan ook, toch niet geschikt voor jou of jouw kat? Dan is retourneren helemaal gratis.
Waarom zou je voor de klimwand van Viva La Vida kiezen?
? Jarenlang speelplezier
? Voorkom krassen in je meubilair
? Geschikt voor elke kattensoort
? Luxe uitstraling
? Hulpmiddel voor je kat met een handicap
? Gemakkelijk te monteren
? Niet goed? Geld terug!
Bestel jouw Viva La Vida Klimwand vandaag nog en geef jouw kat optimaal speelplezier!