fbpx

Verdiepingen drinkfontein

Categorie:

Beschrijving

De verdiepingen drinkfontein is een vrolijk fonteintje voor de kat. Deze fontein heeft een waterreservoir van 1,5liter met een goede zuurstofvoorziening. Het product heeft een stille laagspanningspomp. De verdiepingen drinkfontein is enkel geschikt voor het gebruik bij katten. Als toevoeging kan er in het lege tonnetje kattengras worden geplaatst. Ook kattengras is een toevoeging aan een gezond dieet van uw kat.
Een drinkfontein is altijd een goede bijdrage aan de gezondheid van uw huisdier. Het zorgt voor een juiste stimulans van het drinkgedrag. Door het grote oppervlak in stomend water heeft deze fontein een goede zuurstofvoorziening. Voor meer informatie over de gezondheidsvoordelen kijkt u dan op onze gezondheidspagina. Mocht u na het lezen van deze tekst nog vragen hebben over de gezondheidsvoordelen of dit betreffende fonteintje nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.
Daarnaast is deze fontein gemakkelijk te demonteren en te reinigen. Het product wordt geleverd inclusief laagspanningspomp. Voor het meest optimale resultaat wordt geadviseerd om het water dagelijks te verversen en een keer per week het fontein schoon te maken.
Twijfelt u of dit product past bij uw huisdier? Neem ook dan per mail contact met ons op en benoem hierin het product waar u interesse in heeft. Wij denken graag met u mee.
Let op: voor al onze drinkfonteinen geld, gebruik op eigen risico. Doordat er in dit fontein kleinere onderdelen zitten is het zeker met grotere honden altijd opletten voor inslikkingsgevaar en sloopgedrag.

Extra informatie

Color

EAN

8720256294061