fbpx

Uitbreidbare Kat Carrier Rugzak Gray

Categorie:

Beschrijving

product beschrijving
Voorzien zijn van:
Uitbreidbare Pet Carrier-rugzak: breder zicht vanuit de koepelvormige koepel. Uitbreidbaar achterpaneel voor meer ruimte en speeltijd bij buitenactiviteiten. De echte steeds grotere kattendraagrugzak met ruimtecapsule.
Ademend en ventilatie: Extra 9 gaten rond deze reismand en twee zijruiten voor een goede luchtcirculatie en ventilatie binnenin. Uitgebreid achterpaneel om een gigantisch tentbed te zijn om buiten te genieten van de natuur en de zon, zonder dat de rugzak benauwd wordt. Grote bubbelkatrugzak ook voor kleine honden.
In het oog springend en lichtgewicht: de hele rugzak is slechts minder dan 3 lbs, raad aan voor katten van 0-12 lbs en kleine honden van 0-10 lbs om voldoende ruimte binnenin te laten om te draaien. Luchtvaartmaatschappij goedgekeurd. Super slijtvaste schaal perfect tegen bijten en krabben door huisdieren.
Draagbaar en draagbaar: gevoerde schouderbanden voor hondendraagtas met verstelbare borstgesp voor reizen en wandelen in de buitenlucht
Maak uw leven met huisdier beter en gelukkiger!
De hondendraagrugzak biedt voldoende bescherming aan uw harige vrienden zoals grote katten, kleine puppy’s en honden tegen slechte omstandigheden zoals griep, stof en heeft ook een goed privacy-interieur.

Extra informatie

EAN

9791423804481