fbpx

Tectieë Krabpaal Paddenstoel Hoogte 50cm

Categorie:

Beschrijving

Er is niets leukers voor jouw kat dan krabben aan de Vitafa paddenstoel krabpaal. Deze krabpaal is gemaakt van sisal touw en staat geweldig in ieder interieur. Door het krabben aan de krabpaal kan jouw kat zijn natuurlijke krab behoefte kwijt, waardoor voortaan meubels en tapijt met rust worden gelaten. Afmeting: 30x30x48 cm
Waarom kiezen voor de paddenstoel krabpaal van Tectie?
? Gemakkelijk schoon te maken met een sopje
? Milieuvriendelijk
? Staat geweldig in ieder interieur
? Geen kapotte banken of stoelen meer
Stevig en veilig materiaal
Het plateau van ë 30 cm, is groot en stabiel zodat de krabpaal niet snel zal omvallen. Het krab gedeelte is gemaakt van sisal touw. Sisal touw bestaat uit hoogwaardig en natuurvriendelijk materiaal (plantenvezels) en is volledig veilig voor dieren omdat er geen chemische toevoegingen worden gebruikt tijdens de productie.
Paddenstoel look
Door de natuurlijke look en het praktische formaat past de paddenstoel krabpaal in elk interieur. Zet hem leuk tussen je andere planten zodat deze veilig blijven van kattennagels!
Ruime ervaring in Dieren & Verzorging artikelen!
Wij werken al geruime tijd in de Dieren & Verzorging sector en hebben daarom een zeer uitgebreide kennis van de eisen waaraan kwalitatief goede krabpalen moeten voldoen. Kwaliteit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel.
Specificaties
Merk: Tectie
ë Variant: Paddenstoel
ë Materiaal: Sisal touw, chenille stof
ë Afmeting: H48cm x B30cm, ë 30 cm
ë Gewicht 2800g
Zorg ook voor de natuurlijke krab behoefte van jouw kat en geef hem/haar uren speelplezier met deze stijlvolle paddenstoel krabpaal van Tectie

Extra informatie

Color

EAN

9509771739573