fbpx

Springos Voerbak Kat

Categorie:

Beschrijving

De perfecte voerbak!
Verzorg uw huisdier met de voerbak van springos. Voerbakken zijn een item dat elk huisdier moet hebben . En de taak van elke goede eigenaar is ervoor te zorgen dat de items van onze kleintjes, naast de visuele kwaliteiten, hun basisfuncties goed vervullen.
Fraai design
Charmante kopjes in de vorm van een kop met oren laten er geen twijfel over bestaan wie hun eigenaar is en zullen ieders oog bevallen. Perfect voor kleine dieren , niet alleen katten.
Gemakkelijk schoon te houden
De kom is gemaakt van kunststof, wat zeer gemakkelijk schoon te houden is. Het kan met succes worden gebruikt voor droog en nat voedsel of water . Je trekt hem er gemakkelijk uit, zonder dat je het hele ding hoeft op te tillen. Het ziet er zeer esthetisch uit en past in elk interieur, de basis in een delicate en universele kleur voegt er charme aan toe.
Met anti slip
Een dier dat tijdens het eten achter de kom dwaalt, is een gezicht dat iedereen kent. De antislip bodem van de kom houdt hem op zijn plaats en je huisdier zal in alle rust eten. Bovendien voorkomt het ongewenste krassen op de vloer en meubels in de buurt .
Leg uw huisdier in de watten met deze voerbak
De lichte, hellende en voorgevormde basis maakt het voor het dier gemakkelijker om te eten. De perfecte oplossing als je waarde hecht aan functionaliteit, een mooi uiterlijk en je huisdier graag in de watten legt.
Voordelen
ideaal voor zowel nat- als droogvoer en water
items zijn niet verbonden
geweldig voor kleine dieren
niet giftig
antislip
aantrekkelijk, uniek uiterlijk
Specificaties
Merk: Springos
Basiskleur: wit
Basismateriaal: kunststof, kunststof
Aantal schalen: 2
Diameter bovenschaal: 13 cm
De diameter van de bodem van de schalen: 6 cm
Breedte voet: 27,5 cm
Maximale hoogte: 15 cm
Antislipelementen: ja

Extra informatie

Color

EAN

5907719419497