fbpx

Springos Voerbak Kat Zwart

Categorie:

Beschrijving

De perfecte voerbak!
Verzorg uw huisdier met de voerbak van springos. Voerbakken zijn een item dat elk huisdier moet hebben . En de taak van elke goede eigenaar is ervoor te zorgen dat de items van onze kleintjes, naast de visuele kwaliteiten, hun basisfuncties goed vervullen.
Gemakkelijk schoon te houden
De kom is gemaakt van kunststof, wat zeer gemakkelijk schoon te houden is. Het kan met succes worden gebruikt voor droog en nat voedsel of water . Je trekt hem er gemakkelijk uit, zonder dat je het hele ding hoeft op te tillen. Het ziet er zeer esthetisch uit en past in elk interieur, de basis in een delicate en universele kleur voegt er charme aan toe.
Met anti slip
Een dier dat tijdens het eten achter de kom dwaalt, is een gezicht dat iedereen kent. De antislip bodem van de kom houdt hem op zijn plaats en je huisdier zal in alle rust eten. Bovendien voorkomt het ongewenste krassen op de vloer en meubels in de buurt .
Fraai design
Roestvrij staal ziet er zeer esthetisch uit en past in elk interieur, en de geëmailleerde rand met typische kattenafbeeldingen zijn details die charme toevoegen, een lust zijn voor het oog van elke kattenliefhebber en er geen twijfel over laten bestaan wie de kom is.
Voordelen
perfect voor kleine dieren
niet giftig
antislip
duurzaam
versierd met kattenaccenten
Specificaties
Merk: Springos
Kleur: zwart
Materiaal: roestvrij staal + rubber
Diameter voet: 15,5 cm
Gatdiameter: 12 cm
Hoogte: ca. 4 cm

Extra informatie

Color

EAN

5907719419527