fbpx

Speedyë Krabpaal

Categorie:

Beschrijving

De krabpalen van Speedy zijn de favoriet van elke kat! De krabpalen hebben leuke designs en zijn gemaakt van de allerzachtste materialen. Je kat kan hier dus niet alleen zijn nageltjes aan krabben maar kan er ook heerlijk op chillen!
Plus- en minpunten
+ Leuke designs.
+ Hoge kwaliteit materialen.
+ Lange levensduur.
– Alleen voor binnenshuis.
Heb je een kat thuis? Dan herken je het vast wel. Je kat die zijn nageltjes heerlijk tegen de achterkant van de bank aan het krabben is. Dit doen ze om de nagels scherp en kort te houden maar je hebt natuurlijk liever niet dat jouw bank hier het slachtoffer van wordt. Daarom is het een goed idee om een krabpaal aan te schaffen. Zo hebben ze een plek waar ze hun nageltjes aan kunnen krabben. En sommige krabpalen zijn zelfs zo groot en uitgebreid dat je kat er heerlijk op kan chillen.
Weten waarom de krabpalen van Speedy zo leuk zijn?
? Leuke designs- Elke kat en elk baasje vindt weer wat anders leuk! Daarom bieden wij vijf verschillende krabpalen aan! We hebben er twee in de vorm van een cactus, we hebben twee hele hoge en we hebben zelfs een heus speelparadijs. Kijk dus snel welke krabpaal jullie leuk vinden!
? Hoogwaardige kwaliteit – Je wilt natuurlijk alleen het beste van het beste voor je kat en dat snappen wij! Daarom zijn onze krabpalen uitsluitend gemaakt met materialen van hoge kwaliteit. Ze zijn super zacht waardoor het voor je kat een feestje wordt om erop te chillen. Ook zorgt dit ervoor dat de levensduur van de palen erg lang is!
? Bescherming van je bank – Nu je een krabpaal in huis hebt zal je bank worden gespaard van vele krabpartijen van je kat. Nu hebben ze hun heerlijke eigen plek om te krabben!
Ruime ervaring in dieren artikelen!
Wij zijn altijd bezig om de beste en nieuwste dieren artikelen te vinden voor jou! Zo wordt het nog leuker om huisdieren te houden!
Productspecificaties:
Design: Speelparadijs.
Afmetingen: 32cm x 53cm.
Materiaal: Stof.

Extra informatie

Color

,

EAN

6090929528512