fbpx

Snoozle Loop Krabpaal voor Katten – Wit – 86cm

Categorie:

Beschrijving

Krabpaal Snoozle Loop: de musthave krabpaal voor katten
Elke kat heeft een krabpaal nodig. Niet enkel om op te klimmen en te klauteren of lekker op te rusten of slapen, maar in het bijzonder ook om hun nagels goed te kunnen verzorgen. Maar krabpalen zijn niet altijd een mooie aanvulling op je interieur. En dat wil je natuurlijk wel! Begrijpen we helemaal. Maak daarom kennis met onze moderne krabpaal Snoozle Loop. Een geweldige combinatie van spelen, slapen, chillen en krabbelen voor je kat ën modern design voor jezelf.
De magische aantrekkingskracht van karton
Geef je kat de keus tussen glimmende speeltjes, een nieuwe slaapplek en een kartonnen doos en die keus is snel gemaakt. Je kat gaat voor de doos. Een kartonnen doos is echter niet per se stevig, functioneel of (best belangrijk) mooi. Dus wat als je alle drie combineert? De kartonnen Snoozle Loop Krabpaal is de perfecte slaap- en chillplek voor je kat, maar tegelijk ook het perfecte kattenspeelgoed! De magische aantrekkingskracht van karton zorgt ervoor dat je kat niet weg te slaan is rondom deze moderne krabpaal.
Voordelen van de Krabpaal Snoozle Loop
Magische aantrekkingskracht van karton
Combineert spelen, slapen, chillen, krabben & nagels slijpen
Met een fijne slaapplek
Nagels slijpen aan bank, tafel of kast is verleden tijd
Modern design
Stijlvol & clean
Inclusief een zakje kattenkruid
Milieuvriendelijke golfkarton
Goedgekeurd en ongebleekt geurloos materiaal
Geen scherpe randen of oppervlakken
Kan het gewicht van 1 of 2 katten tegelijk aan
Verkrijgbaar in 2 vormen en 2 kleuren
Gratis verzending in Nederland en België
30 dagen retour
Modern alternatief voor de standaard krabpaal
De Snoozle Loop is een prachtig alternatief voor de standaard krabpaal. De moderne design krabpaal voor katten is er in twee verschillende vormen en in twee kleuren. De Snoozle Loop is een grote krabpaal van 86cm lang, maar door de speciale vorm een stijlvol element in je woon- of werkkamer. De kleinere Snoozle Pyramid is een krabpaal in de vorm van een driehoek van 46cm hoog, de vorm maakt hem erg stevig en het kleine formaat past goed in elk interieur. Beide krabpalen zijn er in het zwart en het wit.
Afmetingen
L86cm x B27cm x H27cm

Extra informatie

Color

EAN

8720165873807