fbpx

RHRQuality Corner Coon Krabpaal Voor Grote Katten – 60 x 56 x 151 cm – Licht Grijs

Categorie:

Beschrijving

Krabpaal voor grote katten Corner Coon Lichtgrijs Grijs met ca 50KG een zeer stevige RHRQuality krabpaal met extra dikke 12cm diameter sisalpalen met alles wat een kat zich kan wensen. Deze krabpaal heeft tevens ook nog een unieke vorm (hoek van 90 graden) waardoor deze përfect passend is voor ruimtes met een hoek van 90 graden waar de Corner Coon schitterend te plaatsen is.
Uniek: Alle delen van deze krabpaal zijn voor onze klanten bij te bestellen.
Zeer stabiel en 151cm hoog met heerlijke hoge enorme (60x43cm) directiezetel met uitneembaar en wasbaar kussen en twee hangmatten de Luxe (combinatie tussen kussen en hangmat) met ligplek van 45cm diameter. De Hangmat de Luxe heeft een dikke metalen rand en kan eenvoudig tot 20 KG draaggewicht aan.
Met een grote, dikke en hevig verzwaarde bodemplaat met onderin een speelhuisje of verstophuis een geweldig activiteitencentrum voor avontuurlijke katten of kittens. Met de trap die bekleed is met sisalkleed kunnen oudere katten of kittens eenvoudig op de eerste etage geraken. Het verstophuis (55x35x25cm) heeft een grote ingang en komt met een lekker kussentje zodat uw kat of katten hier ook heerlijk kunnen relaxen. Op de 1e en 2e verdieping zijn tevens twee grote ligplekken. Geheel bovenin zijn er ook nog twee grote hangmatten de luxe, en een mega grote directiezetel van 60×43 cm met 5cm dik kussen.
Deze krabpaal Corner Coon is een kwaliteitsproduct van RHRQuality. De sisalpalen zijn met zeer stevig binnenwerk en de hangmatten zijn getest op een draaggewicht van 20KG. Zeer hoge kwaliteit.
Unieke specificaties :
Pluche verlijmd op alle delen.
Sisal verlijmd op de palen.
Geen pluche aan de sisalpalen.
Kussen de Luxe met stiknaad en ligt vast met klittenband.
Super luxueuze Hangmatten de Luxe. Deze hangmat is een combinatie tussen een kussen en een hangmat. De absolute droom van iedere kat.
Kleur: Lichtgrijs Grijs (met Crëmekleurig sisal)
Afmetingen:
Bodemaat: 65 x 55 x 4cm
Hoogte: 151 cm.
Sisalpalen: 12 cm diameter met ABS kunststof gevulde stammen met ingegoten schroefdraad M8.
Hangmatten: 45cm diameter (ruim 20KG draaggewicht)
Dircetiezetel boven: 60×43 en 15cm opstaande rand met 2,5 dik hout en 5cm dik uitneembaar en wasbaar kussen.
Speelhuis: 55 x 35 x 25cm
Gewicht: ca 50KG
Uniek: Alle delen van deze krabpaal zijn voor onze klanten bij te bestellen.
(Geldt voor alle krabpalen van RHRQuality)

Extra informatie

Color

, ,

EAN

8718309313401