fbpx

Reistas Kat

Categorie:

Beschrijving

Altijd al jouw kat willen meenemen of veilig jouw nieuwe kat willen kunnen vervoeren? Vanaf vandaag is dit mogelijk met onze unieke reistas voor jouw kat. Door het hoogwaardige materiaal kan jij jarenlang plezier hebben van de tas samen met jouw kat. Laat je kat genieten van de omgeving en verre rijzen die je maakt alleen of met je gezin.
De reismand is niet alleen geschikt voor katten maar ook voor hele kleine hondjes die genieten van het leven. Moet er een grote boodschap gedaan worden of vinden ze het nou net iets te spannend in het begin? Geen probleem want wij snappen dat een ongeluk in een klein hoekje zit en daarom hebben wij de tas voorzien van een vervangbare plasmat!
Wat zijn de voordelen aan de reistas:
Gemaakt van hoogwaardig materiaal
9 Luchtgaten waardoor jouw kat of hondje makkelijk kan ademen
Een plasmat die je kan vervangen
Volledig zicht op de buitenwereld
Een gevaren riempje die in de tas zit verwerkt voor als jouw huisdier probeert te ontsnappen
Snel en makkelijk voor vervoer
Ergonomisch en een prettige vormgeving voor jouw rug
9 Luchtgaten –
Dankzij de 9 luchtgaten krijgt jouw lieve dierenvriend genoeg zuurstof en frisse lucht om te genieten van de reis.
Volledig zicht op de buitenwereld –
Door het volledige buitenzicht wat jouw huisdier ervaart blijft hij of zij rustig waardoor het vervoeren een stuk makkelijker word dan dat je gewend bent.
Makkelijk te reinigen –
Je kan de reistas makkelijk wassen met een sopje en water en we hebben als toevoeging een vervangbare plasmat in de tas geplaatst.
Hoogwaardig materiaal –
Maak je niet druk om het materiaal want wij hebben er voor gezorgd dat de reistas voor jaren mee kan gaan. Wij willen dat jij en jouw huisdier genieten van de tas voor jarenlang en wij hebben daar onze uiterste best voor gedaan.

Extra informatie

Color

,

EAN

9509261111537