fbpx

Raykon Krabpaal Katten – Grijs – 176 cm

Categorie:

Beschrijving

WIl je jouw katten vrienden een comfortabel speelhuis bieden? In de Raykon Krabpaal kunnen jouw katten werkelijk genieten. En jij dus ook! De droom van jouw katten kan werkelijkheid worden. Met deze krabpaal kan je jouw katten met een gerust hart thuis achterlaten. In dit kattenhuis zijn meerdere krabpalen aanwezig, waardoor het ook uiterst geschikt is voor meerdere katten. De Raykon krabpaal is stijlvol ontworpen en is gecombineerd met functionaliteit en kwaliteit, zodat jouw kat hier zo lang mogelijk plezier van heeft.
Plezier voor jouw katten
Deze grote krabpaal is net een villa voor jouw katten. Er zijn meerdere krabpalen, huisjes, platformen en een hangmat. Elke kat zal hier optimaal van genieten. Als jij dit ziet zal dit ook een glimlach op jouw gezicht toveren.
Geen zorgen
Met deze krabpaal weet je zeker dat je jouw katten met een gerust hart kunt achterlaten. Zij zullen hier namelijk uren speelplezier aan beleven. De krabpaal zal ook een mooie toevoeging voor jouw woonkamer zijn, dankzij het stijlvolle design. Ondanks de finesse is de krabpaal er stabiel door een zware plint en een goed uitgebalanceerd ontwerp. Daarbij is er ook anti-tip hardware inbegrepen voor extra veiligheid. Zo hoef jij je dus nergens zorgen om te maken. Hoe fijn is dat?
Daarbij is de krabpaal zo verpakt dat dit het instinct van katten triggert om hieraan te krabben. Zo weet jij dus zeker dat ze niet jouw dure meubels kapot maken. Daarbij zijn er ook kleine ballen met een uniek ontwerp waar jouw kat dol op zal zijn. Deze bungelende bal is afneembaar, zo kan je het dus makkelijk vervangen.
Snel geënstalleerd
De krabpaal is zeer eenvoudig te installeren. De instructies zijn zeer gedetailleerd. Iedereen kan deze krabpaal zonder veel moeite in elkaar zetten.
Optimaal genieten
De Raykon Krabpaal zorgt voor maximaal comfort en zorgt voor een sterke ondersteuning voor jouw katten vrienden terwijl ze lekker aan het rusten zijn. De twee huisjes hebben een extra zacht kussen, om zo een rustige prive plek te creëren voor slaap of rust.
Voordelen:
? 176 cm hoog
? Plezier voor meerdere katten
? Stijlvolle toevoeging aan jouw huis
? De katten blijven van jouw meubels af
? Lekkere rustplek
? Makkelijk te installeren
? Brengt een glimlach op jouw gezich
? Voor kittens
Wij van Raykon E-commerce bieden een 100% tevredenheidsgarantie en wij bieden professionele klantenservice voor en na uw aankoop. Wacht niet langer en bestel nu!

Extra informatie

Color

,

EAN

6091015290283