fbpx

Pretty Pawsë – PP003 – Camera Voerautomaat Zwart met App

Categorie:

Beschrijving

Waarom zijn de voerbakken van Pretty Paws de beste op de markt? Met een van de voerautomaten van Pretty Paws hoef je jezelf geen zorgen te maken of je kat te eten krijgt. Je hebt een druk leven? Je komt op onregelmatige tijden thuis? Of je bent simpelweg wat langer blijven hangen bij de borrel op het werk. Pretty Paws en haar vele producten bieden jou nu de oplossing. Maak kennis met de PP003 Camera Automatische Voerbak van Pretty Paws. Met deze echte slimme automatische voerbak met camera maak jij je vanaf nu geen zorgen meer of je kat op tijd eten krijgt. Ideaal!
De prachtige voerbak is voorzien van een 1080HD Camera Wij introduceren met trots de PP003 voerbak. Met de introductie van dit model is er gekozen om de voerbak uit te breiden met een 2.0 Megapixel/1080P HD camera met een breedhoeklens van 110 graden. Zo kan je op afstand je huisdier via de camera in de gaten houden. Een betrouwbare veelzijdige voerautomaat De PP003 van Pretty Paws is een echte slimme voerautomaat. Je verbind het apparaat met de app en na instellen kan je ieder moment vanaf iedere plek je huisdier voorzien van zijn dagelijkse ”bakkie”. De kattenvoerbak/hondenvoerbak is bijzonder gemakkelijk in te stellen. Bepaal zelf hoe frequent, wanneer & hoeveel voedsel de voerautomaat geeft. In te stellen tot 99 maaltijden, op ieder moment van de dag & een instelbare portiegrootte van 5 tot 360 gram per maaltijd. Geen poespas of ingewikkeld in gebruik. De voerbak van Pretty Paws is simpel, stevig & doet wat het moet doen. Door middel van het simplistische LCD scherm is de voerautomaat eenvoudig in het gebruik. De voerbak kan je gemakkelijk aansluiten met de telefoon door de intuëtieve app te raadplegen. De voerautomaat is gemaakt van verschillende kunststof elementen en is afwasbestendig. Slechts een keer per week gemakkelijk het voerbakje demonteren en even in de vaatwasser. Zo heeft jouw kat/hond altijd een schoon bakkie te eten. De baas wilt natuurlijk ook wat en zodoende hebben wij voor de PP003 gekozen voor een strak en minimalistisch design. Je zult merken dat de PP003 hierdoor perfect past bij je wooninrichting. Betrouwbaarheid moet voorop staan en daarom is de PP003 voorzien van 2 waarschuwingssignalen wanneer het voer bijna op is.
Een slim apparaat voor de slimme kat! De voerbak is voorzien van een ”cat proof” draai & sluit bevestiging zodat zelfs een slimme kat niet de deksel eraf kan halen om al het voer op te eten. Mocht de voerautomaat omgeduwd worden blijft de afwasbestendige voerbak tevens keurig zitten. Geen brokjes op de grond dus!
Daarnaast zorgen de kleine luchtinlaten ervoor dat de brokken vers blijven en zo heeft je kat altijd de juiste verse hoeveelheid aan eten.
Samen eten schept een band Het is bekend dat je een band opbouwt wanneer je tijd met je viervoeter doorbrengt. Natuurlijk is het ontzettend fijn dat je op afstand eten kan geven maar wanneer je wel thuis bent kan je ook gemakkelijk met 1 druk op de knop je kat eten geven. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je de connectie met je huisdier verliest. Op deze manier realiseert je viervoeter opnieuw dat jij het baasje bent. Je kat zal je dankbaar zijn!
Een kort woordje over de App en Installatie Onze slogan ”Lekker gemakkelijk, lekker Pretty Paws” zal natuurlijk niets waard zijn als de installatie van het apparaat problematiek met zich meebrengt. Je bedient de PP003 derhalve met de intuëtieve ”Pet Zero” App. Deze app is gratis te downloaden in de Google Playstore of in de Appstore. Deze bekende app is de oplossing voor slimme voerautomaten en wij zijn trots de app bij jou te mogen introduceren. Je hebt geen technische kennis of vaardigheden nodig om de voerbak te koppelen. Maak verbinding met je PP003 camera voerautomaat in 4 gemakkelijk te volgen stappen.
Download de app
Voeg het toestel toe (psst, je Wi-Fi wachtwoord invullen duurt het langst)
Stel de app naar je eigen voorkeuren in
Geniet van je aankoop!
De voordelen op een rijtje: ? Voedingsschema gemakkelijk in te stellen in de app
? Pretty Paws doneert maandelijks aan World Animal Protection
? Gemakkelijk schoon te maken
? Grootste inhoud van 6L voor extra gemak
? ”Cat Proof” deksel
? Gemakkelijk in gebruik
? Voeren op afstand met de App
? Waarschuwing bij te weinig voedsel
? Minimalistisch en strak design
? 1080HD Camera
? Pretty Paws is al jaren de oplossing voor al je automatische voerbakken!
? Niet geschikt voor nat voer
Over het merk Pretty Paws Pretty Paws is ontstaan voor kattenliefhebbers door kattenliefhebbers. Al geruime tijd weten wij hoe fijn het is om een kat in huis te hebben. En tegelijkertijd realiseren wij ons dat in de huidige drukke maatschappij een voermomentje er zo bij in kan schieten. Wij wensen het leven van je kat en van jezelf beter te maken. Het merk Pretty Paws is geboren. Lekker gemakkelijk, lekker Pretty Paws! Daarnaast strijd Pretty Paws actief mee aan een wereld vrij van dierenleed. Wij doneren iedere maand een deel van de opbrengsten aan World Animal Protection. Help jij ook mee aan een wereld vrij van dierenleed?
Specificaties:
Geschikt voor katten en honden
Werkt op 3 D-batterijen (niet inbegrepen) BPA vrij
Merk: Pretty Paws
Materiaal: Plastic
Kleur: Zwart
Gewicht: 2,20 kg
Afmeting: 357,2 x 195,0 x 362,0 mm
Wat zit er in de doos? ? Pretty Paws PP003 Voerautomaat – De door jou gewenste oplossing!
? Nederlandse stekker en stroomkabel – lekker veilig
? Afwasbestendige etensbak – altijd een schone voerbak om uit te eten
? Bijgeleverde handleiding – gemakkelijke installatie
? 24/7 productondersteuning – jaa… zelfs in het weekend!
? 100% tevredenheidsgarantie
30 Dagen 100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
Deze Pretty Paws voerautomaat is voorzien van een 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer je niet tevreden bent krijg je gewoon je geld terug. Lekker makkelijk lekker Pretty Paws.
Garfield, Felix, Pip, Luna, Max, Simba en alle andere Pretty Paws zijn helemaal happy en knabbelen lekker voort terwijl jij een avondje weg bent!
Jouw kat zal je dankbaar zijn!

Extra informatie

Color

EAN

8720256080510