fbpx

Petrebels Krabpaal Victoria 125 Creme Natural – 48,5 x 48,5 x 125 cm

Categorie:

Beschrijving

De Victoria 125 behoort tot de categorie Kings & Queens omdat hij compact, lief en sterk is. Met zijn 6mm dik, natuurlijk, sisal en zijn 12cm dikke stammen is de Victoria 125 uitermate geschikt voor kleinere woningen. Twee luxe zetels met kussen bovenin zorgen er voor dat je lieveling op de uitkijk kan gaan zitten. Een slaapgrot voor middagdutje, en een speelrolmaakt het al snel een waar feest voor je kat. Krabpaal geschikt voor alle rassen en meerdere katten.
Onderdeel nodig?
Geen probleem! Alle onderdelen van alle Petrebels krabpalen zijn los te bestellen. Hierdoor hoef je deze krabpaal niet weg te doen als er een onderdeel aan vervanging toe is. Zo kan deze krabpaal de lievelingsplek van jouw rebel blijven!
Petrebels staat voor kwaliteit. Dit kan je verwachten van jouw Petrebels krabpaal:
Extra dikke bodemplaat voor extreme stabiliteit
100% verlijmd sisal en pluche voor een verhoogde levensduur van de krabpaal
Dik sisaltouw voor optimaal krabcomfort
Extra sterk Premium pluche (oh – en het voelt ook nog eens heel zacht aan 😉 )
Unleash the rebel inside…
Petrebels is creatief en anders
Met meer dan 20 jaar ervaring in de huisdierenbranche heeft Petrebels zich ontwikkeld tot specialist in krabpalen. Je kunt de producten van Petrebels onmiddellijk herkennen. Niet alleen het logo, maar ook de paarse verpakking valt meteen op. En dan is er nog het metalen embleem van Petrebels. Alleen als de krabpaal een strenge kwaliteitscontrole heeft doorstaan, wordt deze voorzien van een metalen Petrebels embleem op de bodemplaat. Zo kun je er zeker van zijn dat je een originele Petrebels krabpaal in huis hebt!
Ben jij een Petrebel?
Petrebel ben je niet zomaar. Daarvoor heb je lef nodig en moet je weten wat je wilt. Combineer daarbij een tikkeltje prettig gestoord met een dosis aan creativiteit en het begint ergens op te lijken. O ja, eigenwijs zijn, is een must, want bij Petrebels doen we het op onze eigen manier.

Extra informatie

Color

EAN

8719425793399