fbpx

PETKITë – Voerautomaat – kat- met App

Categorie:

Beschrijving

De PETKITë Fresh Element Mini Pro is met 2,8 kg reservoir de perfecte nanny voor uw geliefde huisdier! Moet u nu weer terug naar kantoor, overwerken, uit eten na werk of zelfs een weekendje weg? Dit award winning design staat niet alleen mooi als woonaccessoires maar geeft uw huisdieren de verzorging die ze nodig hebben. Door middel van de PETKIT App krijgt uw trouwe viervoeter altijd en overal vers voer van het voedingsschema op maat. Vergeet nooit de voederbak bij te vullen door middel van de notificatie via de App of de LED-indicator. – Aanbevolen door The New York Times en BuzzFeed.
App voor Android en IOS
De PETKIT App is via ieder toestel met Android of IOS overal en altijd te besturen. Maak en bestuur gemakkelijk een op maat voedingsschema gebaseerd op het type huisdier dat u heeft. Zo krijgt u een notificatie wanneer de voeding is toegediend of wanneer de PETKIT bijgevuld moet worden. De App is overzichtelijk en u kunt gemakkelijk een maaltijd toevoegen of afbreken zodat uw huisdier nooit te weinig of te veel krijgt.
Duo Fresh Lock Systeem
Vergeet de open zakken en bakken waar het voer oud ligt te worden! Dankzij het Duo Fresh Lock Systeem blijft het voer droog en vers. Dit voorkomt bevochtiging en verlijming van het voer waardoor andere apparaten vast kunnen lopen en gaat het voer langer mee.
Tot 10 maaltijden per dag
In de PETKIT App is gemakkelijk het voedingsschema in te stellen tot wel 10 maaltijden per dag! De maaltijden worden precies uitgemeten door de High-Precision Impellers. De maaltijden kunnen variëren tussen de 5 en 50 gram. Op deze manier kunt u altijd precies genoeg voer geven zodat uw huisdier gezond en fit blijft.
Uitneembare roestvrijstalen kom
De magnetische roestvrijstalen kom is gemakkelijk uit te nemen van het apparaat. Het voedingsreservoir is een aparte bak in de behuizing. Zo is het schoonmaken gemakkelijk en bespaard het veel tijd.
Award winning design
PETKIT is zo ontworpen dat niet alleen uw huisdier kan genieten van dit geweldige apparaat maar het ook nog eens mooi in de woonkamer staat. Het award winning design is strak en compact waardoor het op iedere locatie binnen het huis kan staan.
Zorgeloos van huis
Wanneer er een stroomstoring is of de PETKIT is offline hoeft u zich geen zorgen te maken over het voedingsschema. De back-up batterij zorgt ervoor dat zelfs zonder stroom de voerautomaat blijft werken en u veilig van huis kunt blijven.
Functies
App compatible voor Android en IOS
Altijd vers voer
Uw kat of kleine hond altijd en overal voeren
Slim voeren door middel van het voedingsschema
Tot 10 maaltijd per dag, van 5 tot 50 gram
Meerdere huisdieren mogelijk
5 tot 12 mm grootte brokjes
Voorkomt bevochtiging en verlijming van het voer
Uitneembare magnetische roestvrijstale kom
Voedsel Sensor met notificatie in de app
Back-up batterij mogelijkheden voor stroomuitval
LED-indicator
Handige resetknop
Award winning design
Dit product biedt de ideale ervaring voor huisdier en u! Het geeft een rustgevend gevoel wanneer je weer moet overwerken, lekker uit eten wilt of zelfs een weekendje weg. Samen met onze automatische drinkfontein is dit de ideale combinatie voor uw trouwe viervoeter. De kwaliteit is samen met het prachtige design de beste uit de klasse.
Specificaties:
Inhoud: 1 x PETKIT Fresh Element Mini Pro, 1 x Droogzak, 1 x Europese adapter, 1 x Handleiding (engelstalig)
Merk: PETKIT
Materiaal: Plastic, BPA vrij
Kleur: Wit
Gewicht: 2780 gram
Afmetingen: 17 x 17 x 32 cm
Inhoud reservoir: 2.8 liter – 2.8 L
Brokgrootte: 5 tot 12 mm droogvoer
Smart technologie: Meegeleverde app (Amazon Alexa compatible)
Power input: DC 5V/1A
Overige attributen: Mogelijkheid voor batterijen als back-up
Communicatie: Wi-Fi (2,4 GHz)
Voedingsplan: Dagelijks instelbaar voor een week
Geschikt voor honden: Ja, kleine honden
Geschikt voor katten: Ja
Smart en Vershoudend
Instelbaar Voedingsschema
Automatische Voerbak Met App
Geschikt voor Katten, Kleine tot Middelgrote Honden
Kattenvoer
100% NIET-GOED-GELD-TERUG-GARANTIE
Deze PETKIT Fresh Element Mini Pro is gewaarborgd door onze 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer u niet volledig tevreden bent met ons product, zal u bij een retour gewoon uw geld terugkrijgen. Daarnaast zit er ook nog ëën jaar fabrieksgarantie op dit product.
Wilt u het beste voor uw huisdier, iedere dag verse brokken en zorgeloos van huis kunnen gaan? Bestel dan snel PETKIT en ontvang gratis verzending.

Extra informatie

Color

EAN

7428470229548