fbpx

Pawz Road – Grote moderne krabpaal – Hout – Beige

Categorie:

Beschrijving

Deze stevige, moderne krabpaal is ideaal voor katten die graag klimmen en krabben. De witte krabpaal achteraan loopt door tot aan het gebogen liggedeelte. Met andere woorden: echte veel krabmogelijkheid. Bij deze moderne krabpaal zijn 2 ligmatjes inbegrepen die met velcro op de houten panelen kunnen bevestigd worden.
Deze moderne krabpaal is de ideale combinatie van een modern design ën functionaliteit. Elke kat is een grote liefhebber van de vele niveau’s. De krabtoren is gemaakt uit hout, in combinatie met een zachte beige stof.
Veilig en stevig: De bodemplaat van de krabpaal is verstevigd en zal niet schudden of vallen wanneer uw kat klimt of springt. Het zitvlak is gemaakt van CARB-gecertificeerde spaanplaat, dus sterk genoeg om een volwassen kat te dragen.
Gebogen zitgedeelte: Het ontwerp met de bovenste zitgedeelte geeft uw kat het gevoel omarmd te worden. Hierdoor hebben ze een gevoel van veiligheid. Ze kunnen erop liggen om te ontspannen en te genieten van het landschap in de verte.
Kwalitatief materiaal
Deze grote krabpaal is gemaakt van de hoogwaardige materialen. Het frame is gemaakt van hout waardoor het stabiel en sterk is voor meerdere katten tegelijk om te klimmen. De stof is gemaakt van katoen en is dus comfortabel voor de huid van je kat. Ook is de sisal erg sterk en zal het niet gemakkelijk breken, zelfs niet als je katten er uitvoerig aan bijten en eraan krabben.

Extra informatie

Color

,

EAN

6763170986669