fbpx

Niraboë – Katten Krabpaal 150 cm hoog – Grijs

Categorie:

Beschrijving

Hallo daar, kattenliefhebber!! Wil je ook graag dat je favoriete huisdier een fijne plek heeft waar hij zich urenlang kan vermaken? Dan is deze luxe krabpaal precies waar je naar op zoek bent!
Plus- en minpunten
+ Favoriete krabpaal onder de katten
+ Heerlijk zacht voor je favoriete huisdier
+ Stabiel
+ Heerlijke slaapplekjes
+ Genoeg speel en krab mogelijkheden
– Je kat is niet meer weg te slaan bij deze krabpaal
We willen allemaal het beste voor ons huisdier, toch? Daarom verdient je huisdier ook een fijne plek waar hij lekker kan spelen en zich ook regelmatig kan terugtrekken. Dit is allemaal mogelijk in deze luxe krabpaal. Het biedt een breed scala aan activiteiten voor je kat om zich de hele dag mee bezig te houden. Vanaf nu ga je met een gerust hart de deur uit, omdat je weet dat je kat de tijd van zijn leven heeft in deze krabpaal!
Leuk weetje: Katten slapen op een dag gemiddeld 16 uur. We willen niets liever dat ze deze uren fijn en zacht slapen. Dit alles kan in deze luxe krabpaal!
Weten waarom de luxe krabpaal de bestseller is?
? De meest populaire krabpaal onder de katten – Het zal direct de aandacht trekken van je kat en zich urenlang kunnen vermaken in deze krabpaal.
? Veelzijdig – Er zijn verschillende plekjes waar je kat zich kan vermaken. Hij kan verschillende slaapplekjes uitkiezen, kan gezellig spelen met de bal, de trap op lopen of lekker uitrusten en overzicht bewaren bovenop de krabpaal.
? Zacht materiaal – De stof op de krabpaal is heerlijk zacht waardoor je kat nog beter kan ontspannen. Dat gunnen we ons favoriete huisdier allemaal toch?
? Hoogwaardig materiaal – Stabiele krabpaal gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor hij jarenlang meegaat, zonder dat de kwaliteit er op achteruit gaat.
Ruime ervaring in huisdier artikelen!
Wij werken al geruime tijd in de huisdierensector en hebben daarom een zeer uitgebreide kennis van de eisen waaraan een kwalitatief goede krabpaal aan moet voldoen. Kwaliteit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat je kat optimaal kan genieten van de perfecte krabpaal.
Productspecificaties:
Geschikt voor: katten
Materiaal: Hout
Kleur: Grijs

Extra informatie

Color

EAN

9502293664668