fbpx

Navaris verhoogde voerbakset voor katten

Categorie:

Beschrijving

AAN TAFEL: Voor je huisdier alleen het allerbeste. De twee keramische voederbakjes zijn ideaal om je kat of hond drinkwater, nat- en droogvoer of traktaties te serveren.
ERGONOMISCH ONTWERP: Door het verhoogde ontwerp van het voerstation eet je hond of kat comfortabel uit de kommen. Ideaal voor oudere katten of honden om gewrichten minder te belasten. De hoogte van de standaard is verstelbaar in 4 standen.
IN DE DOOS: Inbegrepen zijn 2 voerbakjes gemaakt van keramiek en 1 standaard gemaakt van bamboe. In elk bakje past 380ml voer of water.
GEEN CHAOS MEER: De antislip dopjes aan de onderzijde houden de voerbakset op zijn plaats en zorgen ervoor dat de bakjes niet wegglijden tijdens het eten. Als je kat de neiging heeft om zijn voerbak om te gooien, is dit de perfecte oplossing.
EENVOUDIG SCHOON TE MAKEN: Je haalt de voerbakken gemakkelijk uit de standaard om ze schoon te maken. De bakjes zijn vaatwasbestendig. De standaard kan met een vochtige doek worden afgenomen.
De Navaris voerbakset met 2 bakjes in een verstelbare houder is perfect om je huisdier eten en drinken in te geven. Hij is stabiel, eenvoudig schoon te maken en gaat jaren mee.2 KERAMISCHE VOERBAKJESDe twee keramische bakjes in de verhoogde houder in de vorm van pootafdrukjes maakt het eten en drinken makkelijkerer voor huisdieren. Je gebruikt de voerbakken voor brokjes, natvoer, kattensnoepjes of water.
ANTISLIPDubbele voerbakken zijn vaak handig, omdat je hier zowel het voer als drinkwater in kwijt kan. Deze antislip kattenvoerbak is met name handig als je kat de neiging heeft om zijn voerbak te verschuiven.
COMFORTABEL ETENVooral geschikt voor oudere katten en honden waarvan de eetlust mogelijk minder is. Als een voerbak namelijk een ongemakkelijke houding vereist, zullen deze huisdieren nog minder gaan eten.
SPECIFICATIESMateriaal: keramiek en bamboe
Afmetingen: 40 x 16 x 16 cm
Afmetingen voerbakje: diameter 13 cm x 5 cm
Inhoud per voerbakje: 380 ml
Hoogtes: 11cm, 8,5cm, 6cm en 3,5 cm
LEVERINGSOMVANG2x keramisch voerbakje
1x bamboehouten standaard met antislip

Extra informatie

Color

EAN

4063004131831