fbpx

Navaris krabmat voor katten 130 x 45 cm – Donkergrijs/wit

Categorie:

Beschrijving

KRABPLEZIER: Deze Navaris krabmat voor de bank is d? oplossing voor katten die hun nagels in je bank zetten. Met handig opbergvak. Verlos je meubels van krabschade met deze beschermmat en gun je kat zijn krabplezier.
MEUBELBESCHERMING: Bescherm je meubels terwijl je kat lekker kan blijven krabben. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over krassen en beschadigingen aan je bank of stoel. Ook niet als je even van huis bent.
IN DE DOOS: Je ontvangt een krabmat, die je voor een ultieme bescherming het beste over beide armleuningen van de bank hangt. Het is het meest handig om deze aan beide uiteinden van de bank te plaatsen voor een ultieme bescherming.
BIOLOGISCH SISAL: Sisal is een milieuvriendelijk, niet-giftige en veilig materiaal, dat lang mee gaat. De stof biedt voldoende weerstand zodat je kat net zoveel kan krabben als hij wil.
TWEEZIJDIG: De ene helft van de mat is voorzien van sisalweefsel. De andere helft is gemaakt van linnen, die je over de rug of arm van je bank legt. Je kat kan zijn nagels scherphouden terwijl je bank beschermd blijft.
Krabt jouw kat aan de bank? Deze krabmat van Navaris met handig opbergvak is de perfecte oplossing om je meubels te beschermen voor scherpe klauwen.KATTEN MOETEN KRABBENKatten weten instinctief dat het belangrijk is om hun nagels scherp te houden. Dit gedrag kun je niet afleren. Vooral voor binnenkatten is deze krabmat een must om je meubels langer mooi te houden.
ALTERNATIEF VOOR KRABPAALDeze krabmat is een ruimtebesparend alternatief voor een krabpaal. Bovendien bestaat de kans dat je kat nog steeds aan de bank krabt met een krabpaal in huis.
GEMAKKELIJK TE BEVESTIGENTerwijl je de ene helft van de mat over de leuning van de bank of stoel hangt, leg je de andere helft eenvoudig onder het zitkussen. Zo kan je kat fijn blijven krabben zonder dat je je zorgen over je meubels hoeft te maken.
SPECIFICATIESMateriaal: sisal en linnen
Afmetingen totaal: 130 x 45 cm
Afmetingen sisal stof: 60 x 45 cm
Afmetingen opbergvak: 18 x 19 cm
LEVERINGSOMVANG1x krabmat voor bank of fauteuil

Extra informatie

Color

,

EAN

4063004015537