fbpx

Nancy’s XXL Kattenboom -Donkergrijs – 55 x 40 x 164 cm

Categorie:

Beschrijving

De Nancy’s kattenboom zijn stijlvol ontworpen en we combineren functionaliteit en kwaliteit met plezier! Bent u op zoek naar een kattenboom in uw huis die er ook nog is stijlvol en mooi uitziet? Dan bent u bij Nancy HomeStore aan het juiste adres!
Variëteit voor uw behoeften: Ingericht met 3 grotten, 2 mand ligstoelen en 2 gevoerde uitkijkplatforms, biedt deze kattenboom voldoende ruimte voor een hele kattenfamilie.
Een veilige bescherming voor kleine tijger: Het klimparadijs wordt ondersteund door stevige met sisal bedekte palen en een versterkte basisplaat. Gebruik ook de anti-tipkit om de stabiliteit van deze kitmagneet te vergroten.
Klimtuin voor jong en oud: De afzonderlijke elementen van de kattenkrabboom zijn zo gerangschikt dat zelfs kleine kittens of katten senioren gemakkelijk omhoog kunnen klimmen.
Materialen om over te purreren: Dikke pluche, krasbestendige sisal, robuust ontworpen houten planken – de materialen van deze kattentoren overtuigen zelfs de meest veeleisende kattentijger.
Informatie over het product:
-Kleur: Rookgrijs
-Materiaal: MDF (Medium Density Fiberboard), pluche, sisal
-Productafmetingen: 55 x 40 x 164 cm (L x B x H)
-Gewicht: 21 kg
Levering:
– 1 x kattenboom
– 1 x instructies (EN, DE, FR, ES, IT)
De voordelen op een rij:Heerlijke en ontspannen plek voor elke soort kat
Eenvoudig te installeren
Top materialen, duurzaam en een lange levensduur
Hoogwaardig design
Stabiel & uniek
Wij van Nancy HomeStore bieden een 100% tevredenheidsgarantie en wij bieden professionele klantenservice voor en na uw aankoop. Wacht niet langer en bestel nu!